Rana dupa contactul sexual?
Buna seara! E putina cam rusinoasa problema mea dar am nevoie de ajutor. Duminica seara eu si partenerul meu am avut contact sexual in timpul menstruatiei si pot spume ca a fost putin cam hard. Am simtit o usturime la intrare in vagin si cu toate astea am continuat. A doua zi dimineata aveam o usturime apasata ce tindea spre intepatura. Problema asta inca persista si deja este a treia zi si ma ustura foarte tare si la urinare. Durea o simt la intrare in vagin. Ce pot sa fac?
2 comentarii
Nu asteptati sa treaca de la sine rana. Programati-va la ginecolog ca sa primiti tratament local pentru senzatia neplacuta si/sau pentru a preintampina alte complicatii.
Sanatate!
Sanatate!
Buna ziua,
1)Nu stim de inseamna "hard" dar presupunem, adica ne gandim ca pot exista niste rani (chiar daca nu sunt vizibile) ale zonei.
2)Este de retinut ca sexul in timpul menstruatiei aduce un risc crescut de infectii/inflamatii.
Combinatia dintre cele doua de mai sus poate duce la niste probleme medicale pe care, asa cum a mentionat colega, este de preferat sa le "duceti" la doctor, imediat dupa incheierea menstruatiei.
1)Nu stim de inseamna "hard" dar presupunem, adica ne gandim ca pot exista niste rani (chiar daca nu sunt vizibile) ale zonei.
2)Este de retinut ca sexul in timpul menstruatiei aduce un risc crescut de infectii/inflamatii.
Combinatia dintre cele doua de mai sus poate duce la niste probleme medicale pe care, asa cum a mentionat colega, este de preferat sa le "duceti" la doctor, imediat dupa incheierea menstruatiei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mai multe probleme la inceput si dupa actul sexual
- 3problema dupa sex...mai agresiv...
- 4mai trebuie sa simt dureri dupa dezvirginare?
- 3Dureri in timpul contactului sexual si dupa.
- 1durere dupa actul sexual
- 2Durere dupa actul sexual
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 3anticonceptionalele sunt de vina pentru ce mi-se intampla?
- 0Dureri ovariene/zona pelviana dreapta si sangerari usoare la o zi dupa contact sexual
- 0Dureri în abdomen după un AS
- 9Act sexual anormal
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
- 3Ajuta-ma, dureri după actul sexual
- 1Chist ovarian
- 2Probleme ginecologice persistente
Mai multe informații despre: dureri dupa contactul sexual durerea dupa actul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: