Chist ovarian
![MONICAMONICAMONI](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua! Acum o lună si jumătate m-am operat laparoscop de un chist ovarian de 5 cm, pe partea dreaptă. Operația a decurs bine. După aproximativ 3 sapt de la operatie, mi-am reluat activitatea sexuală, la început nu am simtit niciun disconfort dar acum, am început sa simt o durere si o senzatie de disconfort în zona în care a fost chistul, în urma contactului sexual. Este normal acest lucru? Vă mulțumesc!
1 comentarii
![Dr. sexolog Adrian Sadovnic](/arata_img.php?img=cont_222720.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua !
Este normal sau nu, întrebați medicul curant care v-a operat, așa va fi cel mai corect !
Dacă nu ajungeți la acesta și durerile se mențin mai mult de 6 săptămîni după operație, apelați un ginecolog sau și mergeți la Ecografie !
Sănătate va dorim ; după ce faceți totul, dați un feedback sa știm cum s-a rezolvat !
Este normal sau nu, întrebați medicul curant care v-a operat, așa va fi cel mai corect !
Dacă nu ajungeți la acesta și durerile se mențin mai mult de 6 săptămîni după operație, apelați un ginecolog sau și mergeți la Ecografie !
Sănătate va dorim ; după ce faceți totul, dați un feedback sa știm cum s-a rezolvat !
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Iarasi chisturi ovariene...
- 4pe cine sa cred?
- 4chist ovarian
- 5chist -vaginal-. rog un raspuns.
- 3chist de 5, 5 pe ovarul drept
- 2chist ovarian
- 1chist ovarian si rana pe col!!!
- 4dupa operatie de chisturi ovariene, menstruatia intarzie
- 22cancer?
- 1CHIST OVARIAN
- 0Ecografie ginecologica