Chist ovarian
Bună ziua! Acum o lună si jumătate m-am operat laparoscop de un chist ovarian de 5 cm, pe partea dreaptă. Operația a decurs bine. După aproximativ 3 sapt de la operatie, mi-am reluat activitatea sexuală, la început nu am simtit niciun disconfort dar acum, am început sa simt o durere si o senzatie de disconfort în zona în care a fost chistul, în urma contactului sexual. Este normal acest lucru? Vă mulțumesc!
1 comentarii
Buna ziua !
Este normal sau nu, întrebați medicul curant care v-a operat, așa va fi cel mai corect !
Dacă nu ajungeți la acesta și durerile se mențin mai mult de 6 săptămîni după operație, apelați un ginecolog sau și mergeți la Ecografie !
Sănătate va dorim ; după ce faceți totul, dați un feedback sa știm cum s-a rezolvat !
Este normal sau nu, întrebați medicul curant care v-a operat, așa va fi cel mai corect !
Dacă nu ajungeți la acesta și durerile se mențin mai mult de 6 săptămîni după operație, apelați un ginecolog sau și mergeți la Ecografie !
Sănătate va dorim ; după ce faceți totul, dați un feedback sa știm cum s-a rezolvat !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Operatia de apendicita si de chist la ovar
- 6dereglare menstruatie. de ce imi intarzie asa de mult?
- 2stie cineva!!!!!!
- 3durere acuta in tot abdomenul
- 3problema dupa sex...mai agresiv...
- 3chistul si sarcina
- 7Chist ovarian de 4, 3 cm si analiza CA 125 foarte mare
- 1chist ovarian si rana pe col!!!
- 0chist pe ovar la menopauza
- 4Cerazette
- 8operatie clasica de inlaturare a unor chisturi ovariene endometriotice si a catorva fibroame
- 2chist ovarian
- 4chist ovarian sau sarcina
- 9Chist ovarian - Marvelon
- 1chist ovarian
- 3Examen histopatologic ajutorrrr
- 0Un răspuns va rog!?
- 0Ecografie intravaginala si analize de fertilitate; Chist ovarian si lichid liber in sacul Douglas
- 0Nu am menstruatie de 3 luni de zile!
- 0Durere in zona perineului
Mai multe informații despre: Chistul ovarian durerea dupa actul sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: