Dureri in timpul contactului sexual si dupa.
Buna ziua!
Am o problema si vreau sa aflu cat de grava este. Luni, 03.06.2013 am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu, suntem de un an jumatate impreuna, dar niciodata nu mi s-a intamplat ca acum. Primul contact sexual a decurs fara probleme, nu am avut dureri absolut deloc, dupa cca jumatate de ora a avut loc al doilea contact sexual, la un moment dat, el fiind deausupra penetrarea a fost mai adanca, astfel au aparut dureri din ce in ce mai agresive, am semnalat faptul ca ma doare si ne-am oprit, insa imediat dupa ce ne-am oprit, aveam dureri insuportabile, intepaturi in vagin, dureri ovariene(cel putin asa tind sa cred), dureri de spate in zona de jos, usturimi la eliminarea urinei. Cat timp stateam intinsa in pat linisita, totul era bine, dar imediat ce ma miscam putin, aveam crampe insuportabile, marti de dimineata am luat o pastila, ibalgin, dupa cateva ore durerea s-a diminuat, dupa 6 ore am luat o a doua pastila si s-a diminuat din nou, insa nu considerabil, mentionez ca abia puteam sa merg. Este un chist ovarian, ori o inflamatie a organelor mele genitale? Cat de grav este? Daca stiti vreun remediu naturist ori medical, nu ezitati sa-mi comunicati. Va multumesc anticipat!
Am o problema si vreau sa aflu cat de grava este. Luni, 03.06.2013 am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu, suntem de un an jumatate impreuna, dar niciodata nu mi s-a intamplat ca acum. Primul contact sexual a decurs fara probleme, nu am avut dureri absolut deloc, dupa cca jumatate de ora a avut loc al doilea contact sexual, la un moment dat, el fiind deausupra penetrarea a fost mai adanca, astfel au aparut dureri din ce in ce mai agresive, am semnalat faptul ca ma doare si ne-am oprit, insa imediat dupa ce ne-am oprit, aveam dureri insuportabile, intepaturi in vagin, dureri ovariene(cel putin asa tind sa cred), dureri de spate in zona de jos, usturimi la eliminarea urinei. Cat timp stateam intinsa in pat linisita, totul era bine, dar imediat ce ma miscam putin, aveam crampe insuportabile, marti de dimineata am luat o pastila, ibalgin, dupa cateva ore durerea s-a diminuat, dupa 6 ore am luat o a doua pastila si s-a diminuat din nou, insa nu considerabil, mentionez ca abia puteam sa merg. Este un chist ovarian, ori o inflamatie a organelor mele genitale? Cat de grav este? Daca stiti vreun remediu naturist ori medical, nu ezitati sa-mi comunicati. Va multumesc anticipat!
3 comentarii
Buna ziua, consultaţi un medic ginecolog. Dacă durerea persistă fără prezenţa unei cauze medicale, atunci adresaţi-vă unui psiholog, există tulburări sexuale ce se manifestă în acest mod.
Numai bine
Numai bine
Acum ce este drept dureri nu prea mai am, insa sunt la fel de balonata ca in prima zi. As putea face ceva in acest sens? multumesc!
poate vaginul nu a fost suficient de lubrifiat...am avut si eu astfel de dureri dupa actul sexual dar dupa o mica pauzs de cateva zile iti va trece incercati ca preludiul sa fie mai lung si incercati pozitii care sa nu te"incomodeze" sa va simtiti bine atat tu, cat si el. poti sa faci o infuzie cu ceai de cretisoara in acea zona este foarte bunaa. dar eu zic ca nu este cazul sa te panichezi deoarece cu cat ne stresam/panicam mai tare ca am avea ceva cu atat mai mult avem impresia ca noi chiar avem si ni se pare ca la orice durere am putea avea ceva. daca durerea persista dupa fiecare act sexual si in timpul lui, iei o pauza si indicat- vizitezi medicul ginecolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4este o problema sau nu?
- 3usturimi in zona genitala
- 3dureri intra-vaginale in timpul actului sexual
- 3simt durere in timpul actului sexual
- 8dureri in timpul actului sexual
- 8Sex cu dureri groaznice si mancarimi interne
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 2Dureri in timpul actului sexual (dispareunia)
- 3In timpul actului sexual
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 5dureri in timpul actului sexual, ce tratament as putea sa iau?
- 0dureri groaznice in timpul actului sexual
- 28Dureri genitale ciudate, in ultima vreme
- 3Ce sa fac sa nu ma mai doara si sa pot face dragoste normal?
- 0Durere in timpul actului sexual
- 1Dureri in vagin in timpul penetrarii
- 7durere in timpul actului sexual
- 3Durere după primul act sexual
- 0Dureri de spate după actul sexual
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual durerea dupa actul sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: