Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
Buna seara! As avea si eu nevoie de cateva lamuriri sau indicatii pentru o problema cu care ma confrunt. In urma cu trei luni, la o zi dupa un contact sexual protejat, mi-a aparut senzatia arsura la urinare si nu numai, insotita de urinari dese. Crezand ca e vorba despre o infectie urinara, am luat Ciprinol, simptomele au disparut pentru moment, dar dupa 3 zile au reaparut, iar in urma unul consult ginecologic, mi s-a spus ca am o ciuperca. Mi s-a dat tratament corespunzator (3 ovule lomexin, luate unul la interval de 3 zile si 10 tablete de Orungal) si mi s-a spus sa reiau acelasi tratament, daca simptomele imi reapar dupa 28 de zile. Tin sa mentionez ca am luat tratamentul asa cum mi s-a prescris, insa mi-a ramas senzatia de arsusa si de disconfort la urinare, dar nu atat de accentuat. Am repetat examenul de secretie vaginala la un alt medic si mi s-a spus ca nu am nimic si nu necesit tratament. Am repetat si tratamentul prescris de primul medic insa nu dupa 28 de zile, ci dupa 2 luni, pot sa zic ca de aceasta data am simtit o ameliorare. Problema este ca simt dureri in timpul si dupa contactul sexual, ( care de fiecare data e protejat), senzatie de arsura, insotita de urinari dese, uscaciune vaginala si o oarecare inflamare a vulvei. Ce ar trebui sa fac sau cum sa procedez, ca toate acestea sa dispara, pentru ca e destul de incomod atat fizic, cat si psihic?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37durere in timpul actului sexual
- 3mecanic sau dermato-veneric?
- 3vreau un rasp urgent!!!!!!
- 4durere la penetrare - ce trebuie sa fac sa nu mai am durerile astea?
- 6urinare foarte deasa
- 1durere mare in timpul actului sexual
- 8dureri in timpul actului sexual
- 3dureri in timpul actului sexual
- 5dureri in timpul actului sexual
- 0durere in timpul contactului sexual
- 3Primele acte sexuale - probleme.
- 4durere ovare
- 4urinari dese si cu usturimi
- 1Prostata marita
- 2Ajutor! durere ovare, spate
- 3Menstruație prea devreme
- 2A mai folosit cineva ovule Veregen?
- 2Posibil infectie urinara
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa durerea in timpul actului sexual uscaciunea vaginala durerea dupa actul sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: