Dureri si usturime

27-12-2018
EUstd
Nu este medic/terapeut
EUstd
Buna ziua!

* mentionez ca am fost si la dr, dar as avea nevoie de o parere
* in principal ma intereseaza daca cele de mai jos pot fi simptome ale unei boli sau prevestesc ceva rau

Prima problema o am cu ovarul drept, care este usor marit fata de stangul, uneori in zona pelvina se simte si ca ar fi umflat (am mers la ginecolog si am facut si o eco pelvina, nu am chisturi, nimic. Am luat aulin si la un control, dr a zis ca nu mai am de ce sa imi fac griji).
In timpul actului sexual, in anumite momente ale lunii (variaza ovulatie-dupa ovulatie), simt dureri in zona pelvina, iar dupa incheierea acestuia, senzatia persista.
La menstruatie, durerile sunt mari si trebuie neaparat calmate (in prima zi cam 800-1000 mg nurofen).

Apoi, a 2a problema ar fi ca dupa actul sexual, simt o usturime care persista cam o zi. Am incercat mai multe variante si am luat in calcul mai multe probleme, in orice conditii simt usturimea dupa.

Mentionez ca am avut si am un singur si acelasi partener de la inceput pana acum, de boli nu este cazul.
Ce m-ar interesa cel mai tare este daca aceste simptome pot prevesti ceva rau.
Astept cu interes raspunsul dvs, multumesc anticipat si sarbatori fericite!
3 comentarii
1
11-01-2019, ora 19:27
Esmerlanda
Nu este medic/terapeut
Esmerlanda
Buna ziua Forum.Va rog ajutati-ma cu un sfat ca nu mai pot.Nu stiu ce sa mai fac.Ma confrunt cu problema asta de ceva timp.Am niste usturimi genitale insuportabile, si durere.Apar dupa contact, si tin ceva dupa care dispar.Si iar apar dupa cateva zile chiar o saptamana.Am fost la ginecolog si am facut si urocultura test papanocolau si mi s-a spus ca este ok totul.Dar eu nu ma simt bine.Am durere mereu la contact, am usturimea ce este foarte enervanta.Posibil sa fii luat ceva contagios?Ce pot sa fac?Eu recunosc ca am probleme ca nu pot avea orgasm.Va rog dati-mi un sfat.Nu stiu la cine sa apelez.Eu sunt in Germania momentan.Imi voi gasi aici unde sa merg dar sa stiu ce ar fii.Ce ar trebui sa fac?Va multumesc
0
03-06-2019, ora 22:23
EUstd
Nu este medic/terapeut
EUstd
Se poate sa fie vorba de lubrifiere, adica e uscata zona. Incercati lubrifiant de calitate si preludiu prelungit
0
03-06-2019, ora 22:23
EUstd
Nu este medic/terapeut
EUstd
Mai insistati la doctor! Mergeti si cereti mai multe pareri!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: