Mai multe probleme la inceput si dupa actul sexual
Am 2 ani si ceva de cand mi-am inceput viata sexuala. (mentionez ca nu am avut o viata foarte activa - uneori aveam contact sexual si de 2-3 ori pe luna cu iubitul meu)
Chiar si acum dupa atatia ani am dureri la penetrare iar dupa terminarea actului sexual am usturimi (am presupun ca e de la prezervativ) si ma inflamez jos in exterior (acolo unde se termina orificiul vaginal)
Ma chinui de mult timp cu o candidoza. Credeti ca am disconfortul acesta din cauza ei?
Chiar si acum dupa atatia ani am dureri la penetrare iar dupa terminarea actului sexual am usturimi (am presupun ca e de la prezervativ) si ma inflamez jos in exterior (acolo unde se termina orificiul vaginal)
Ma chinui de mult timp cu o candidoza. Credeti ca am disconfortul acesta din cauza ei?
3 comentarii
Buna!
Nu sunt doctora, insa am o prietena care se afla in aceeasi situatie ca si tine!
DA, este posibil sa ai acele neplaceri din cauza candidozei.Cel mai bn este sa mergi la un medic ginecolog.Prietena mea in mometul de fata face un tratament cu polidin, injectii!Face tratamnet de 2 saptamani, mai intai a facut cu pastile si acum face injectii.
Cel mai bn mergi la un doctor, sa nu se agraveze situatia!Pana ajungi la doctor, fa ceva spalaturi cu irigatorul...
Multa bafta si multa multa sanatate
Nu sunt doctora, insa am o prietena care se afla in aceeasi situatie ca si tine!
DA, este posibil sa ai acele neplaceri din cauza candidozei.Cel mai bn este sa mergi la un medic ginecolog.Prietena mea in mometul de fata face un tratament cu polidin, injectii!Face tratamnet de 2 saptamani, mai intai a facut cu pastile si acum face injectii.
Cel mai bn mergi la un doctor, sa nu se agraveze situatia!Pana ajungi la doctor, fa ceva spalaturi cu irigatorul...
Multa bafta si multa multa sanatate
Ar putea fi de la candidoza, dar alte cauze sunt departe de a fi excluse (de exemplu, un herpes genital poate da exact aceleasi simptome). Intr-adevar, un consult este indicat.
fugi repede la medic ca in 15 zile iti trece cu medicamente si unguent ! chiar nu merita sa stai asa ! am avut si eu ceva de genu, noroc ca prietena nu a luato !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Am nevoie URGENT de un raspuns: durere insuportabila
- 2Dureri groaznice in timpul actului sexual
- 18legat de sex..
- 7virgina? sau...
- 25Am dureri (usturime) in timpul actului sexual... de ce?
- 3usturimi in zona genitala
- 3Ce sa fac în aceasta situaţie: ma doare cand fac sex
- 8Sex cu dureri groaznice si mancarimi interne
- 5dezvirginare dureroasa
- 5dureri in timpul actului sexual, ce tratament as putea sa iau?
- 5Usturimi vaginale in timpul actului sexual.Rog raspuns!
- 6Usturimi in timpul actului sexual de cateva luni
- 1durere dupa actul sexual
- 0am dureri jos in timpu actului sexual de cateva zile
- 1dureri in timpul actului sexual
- 0Contact sexual dureros
- 1Durere a pielitii dintre anus si vagin
- 2Scurgeri vaginale urat mirositoare mâncărime usturime și întârzierea menstruației
- 0Rog a raspunde un medic, durere ascutita in pozitia capra
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual durerea dupa actul sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: