Ajuta-ma, dureri după actul sexual
Buna, am 21 de ani și am avut contact sexual cu 2 parteneri, amândoi la primele contacte au avut aceeași reacție : “ ai sterilet ?” “Ating ceva !” Ca și cum as avea un corp străin și neobișnuit in vagin
Eu am crezut ca este ceva normal, dar am descoperit ca nu este chiar așa. Mai ales ca din când in când simt dureri in timpul și actul sexual ( după abia mai pot merge ), Deci vin la voi cu aceasta întrebare : ce sa fie ? Ați avut asemenea întâmplări mai ales cu primele afirmații ale partenerilor !?
Țin sa Menționez ca am fost doar la un ecograf acum ceva Timp și mi s a spus ca am un Ovul puțin inflamat atâta tot …
Dar ma gândesc cât sa stea inflamat ? (2 ani de atunci )
Eu am crezut ca este ceva normal, dar am descoperit ca nu este chiar așa. Mai ales ca din când in când simt dureri in timpul și actul sexual ( după abia mai pot merge ), Deci vin la voi cu aceasta întrebare : ce sa fie ? Ați avut asemenea întâmplări mai ales cu primele afirmații ale partenerilor !?
Țin sa Menționez ca am fost doar la un ecograf acum ceva Timp și mi s a spus ca am un Ovul puțin inflamat atâta tot …
Dar ma gândesc cât sa stea inflamat ? (2 ani de atunci )
3 comentarii
Control ginecologic cu Test Papanicolau si ecografie intravaginala.
Buna ziua,
va recomandam sa consultati un medic ginecolog pentru a afla cauza durerilor respective. Cauzele pot fi diferite de la persoana la persoana de aceea este important sa mergeti la un medic pentru a depista ce va cauzeaza dvs. aceste dureri.
O zi buna,
Clinica Marie Stopes International Romania
va recomandam sa consultati un medic ginecolog pentru a afla cauza durerilor respective. Cauzele pot fi diferite de la persoana la persoana de aceea este important sa mergeti la un medic pentru a depista ce va cauzeaza dvs. aceste dureri.
O zi buna,
Clinica Marie Stopes International Romania
Va recomand :
1. Consult ginecolog
2. Consult urolog
3. Ecografia organelor bazinului mic și spațiul Douglas
4. Inspecția vaginului și a colului uterin pentru a exclude o eroziunii sau cicatrice..etc
Multă sănătate și succese !!!
1. Consult ginecolog
2. Consult urolog
3. Ecografia organelor bazinului mic și spațiul Douglas
4. Inspecția vaginului și a colului uterin pentru a exclude o eroziunii sau cicatrice..etc
Multă sănătate și succese !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2despre sterilet
- 3nu stiu ce e...o inflamatie cred
- 11despre avort + sterilet
- 0sterilet
- 5Sterilet si expunerea la substante radioactive
- 1sangerez de cand mi-am pus sterilet
- 14Am sterilet montat fara sa stiu
- 5Ce fel de sterilet sa folosesc?
- 2sterilet... cat trebuie sa asteptam dupa montare?
- 0Fibrom intrauterin
- 3Durere după primul act sexual
- 1Lipsa ciclu menstrual cu sterilet Mirena
- 0Sterilet mirrena
- 0Dureri de spate după actul sexual
- 2Uter fibromatos
- 0Ajutor! Arefam 200 sau sterilet hormonal?
- 2Probleme ginecologice persistente
- 2Dureri și sângerări după contact sexual
Mai multe informații despre: Steriletul dureri dupa contactul sexual durerea dupa actul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: