Durere dupa actul sexual
Buna.acum doua zile am avut un act sexual complet sa zic asa.luna trecuta prietenul meu m-a dezvirginat.dar acum penetrarea a fost mai adanca si simt din cand in cand dureri la ovare.sub burta.ciclul trebuie sa imi vina pe data de 21-22.mentionez ca ne-am protejat.a schimbat de doua ori prezervativul si nu a ejaculat.de la ce am aceste dureri ? Cu ce ma pot trata ? Rog seriozitate sun foarte speriata :( Multumesc..
2 comentarii
M-am gandit ca s-ar putea sa ma fi racit jos.deoarece fac sport.in acea seara am sarit coarda in hol deoarece nu am mers la alergat.ploua afara..si merg la lipsa mica dar astept cateva minute pana sa fac.simt doar ca trebuie sa merg la baie dar nu fac.
Cu trimitere de la medicul de familie, mergeti la medicul ginecolog. Numai el va poate face un control amanuntit si va poate prescrie analizele care va sunt necesare pentru a stabili un diagnostic corect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu stiu ce e...o inflamatie cred
- 3Mai multe probleme la inceput si dupa actul sexual
- 3problema dupa sex...mai agresiv...
- 4durere dupa actul sexual si usturimi la urimare
- 3dureri dupa actul sexual; dureri f puternice de spate si ovare ca la menstruatie
- 3Dureri in timpul contactului sexual si dupa.
- 1durere dupa actul sexual
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 1Durere in timpul actului sexual
- 3anticonceptionalele sunt de vina pentru ce mi-se intampla?
- 0Dureri ovariene/zona pelviana dreapta si sangerari usoare la o zi dupa contact sexual
- 0Dureri în abdomen după un AS
- 3Durere după primul act sexual
- 0Durere in zona perineului
- 1Durere la atingere in zona vulvei
- 0Dureri de spate după actul sexual
- 1Durere crunta de ovare dupa act
Mai multe informații despre: durerea dupa actul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: