Probleme ginecologice persistente
Buna ziua !
La inceputul lunii decembrie (2022), dupa un raport sexual cu sotul meu, la distanta de 2 zile am inceput sa am spotting, dureri pelvice groaznice, greata..spottingul a durat 21 zile, intre timp am fost la ginecolog, la ecografie nu s-a vazut nimic, in schimb la rezultatele de la Papanicolau a iesit ASCUS.Am primit tratament cu ovule Cervugid pt 2 luni si anticonceptionale Yaz pt reglarea sangerarilor. Dupa nici o luna ma simteam ca noua. In tot acest timp am intrerupt relatiile intime.
Dupa reluarea raporturilor sexuale, la 2 zile, am inceput sa am din nou simptome..dureri pelvice, spotting, +secretie alba cu miros intepator.
In februarie mi-am facut analize pt BTS, urinocoltura..la BTS nu mi-a iesit nimic, la urinocoltura mi-a iesit enterococ faecalis care a trecut dupa tratament.
In martie am repetat din nou testul Papanicolau +genotipare HPV, toate bune.
In continuare am dureri pelvice dupa raport sexual, secretii albe cu miros intepator ( nu mi-a iesit candida la Nici o analiza), secretiile sunt prezente chiar daca nu intretin relatii intime, dureri lombare, uneori greata, urinari frecvente fara dureri, doar presiune mare in pelvis.
Analizele BTS au fost facute pt : Sifilis, HIV, gonoree, clamidia, tricomonas, herpes genital.
In decurs de 6 luni am facut 3 ecografii si 2 Papanicolau, iar analizele de urina mi repet Lunar si din februarie nu am avut Nici o problema.
Intrebarea mea este...ce analize mai pot sa fac ? Incep sa devin disperata si satula sa fac "ture" intre ginecologie si urologie...
Multumesc
La inceputul lunii decembrie (2022), dupa un raport sexual cu sotul meu, la distanta de 2 zile am inceput sa am spotting, dureri pelvice groaznice, greata..spottingul a durat 21 zile, intre timp am fost la ginecolog, la ecografie nu s-a vazut nimic, in schimb la rezultatele de la Papanicolau a iesit ASCUS.Am primit tratament cu ovule Cervugid pt 2 luni si anticonceptionale Yaz pt reglarea sangerarilor. Dupa nici o luna ma simteam ca noua. In tot acest timp am intrerupt relatiile intime.
Dupa reluarea raporturilor sexuale, la 2 zile, am inceput sa am din nou simptome..dureri pelvice, spotting, +secretie alba cu miros intepator.
In februarie mi-am facut analize pt BTS, urinocoltura..la BTS nu mi-a iesit nimic, la urinocoltura mi-a iesit enterococ faecalis care a trecut dupa tratament.
In martie am repetat din nou testul Papanicolau +genotipare HPV, toate bune.
In continuare am dureri pelvice dupa raport sexual, secretii albe cu miros intepator ( nu mi-a iesit candida la Nici o analiza), secretiile sunt prezente chiar daca nu intretin relatii intime, dureri lombare, uneori greata, urinari frecvente fara dureri, doar presiune mare in pelvis.
Analizele BTS au fost facute pt : Sifilis, HIV, gonoree, clamidia, tricomonas, herpes genital.
In decurs de 6 luni am facut 3 ecografii si 2 Papanicolau, iar analizele de urina mi repet Lunar si din februarie nu am avut Nici o problema.
Intrebarea mea este...ce analize mai pot sa fac ? Incep sa devin disperata si satula sa fac "ture" intre ginecologie si urologie...
Multumesc
2 comentarii
Buna,
Fa o colposcopie ca sa vezi exact unde e problema. Mai repeta si genotiparea hpv + test cintec +.
Fa o colposcopie ca sa vezi exact unde e problema. Mai repeta si genotiparea hpv + test cintec +.
Buna ziua!
Din ceea ce ați relatat, putem deduce că este vb despre o infectie urogenitală ascunsă.
În așa cazuri, este recomandabil să faceți și dv-stra și partenerul:
1. ADN ( PCR ) din uretra + vagin
2. ADN ( PCR ) din uretra la partener
3. Spermocultura cu antibioticograma la partener
4. Însămânțare bacteriologie vagin
PCR ( ADN ) la : Chlamidia, ureaplasma, micoplasme, trihomonas, gardnerela, Candida albicans
Așa o să obțineți un rezultat sigur și deci...o rezolvare
Succese !!!
Din ceea ce ați relatat, putem deduce că este vb despre o infectie urogenitală ascunsă.
În așa cazuri, este recomandabil să faceți și dv-stra și partenerul:
1. ADN ( PCR ) din uretra + vagin
2. ADN ( PCR ) din uretra la partener
3. Spermocultura cu antibioticograma la partener
4. Însămânțare bacteriologie vagin
PCR ( ADN ) la : Chlamidia, ureaplasma, micoplasme, trihomonas, gardnerela, Candida albicans
Așa o să obțineți un rezultat sigur și deci...o rezolvare
Succese !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mai multe probleme la inceput si dupa actul sexual
- 3problema dupa sex...mai agresiv...
- 4mai trebuie sa simt dureri dupa dezvirginare?
- 4durere dupa actul sexual si usturimi la urimare
- 3Dureri in timpul contactului sexual si dupa.
- 2Durere dupa actul sexual
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 1Durere in timpul actului sexual
- 3anticonceptionalele sunt de vina pentru ce mi-se intampla?
- 0Dureri ovariene/zona pelviana dreapta si sangerari usoare la o zi dupa contact sexual
- 1Durere a pielitii dintre anus si vagin
- 1Usturime vaginala
- 0Durere in zona perineului
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
- 3Ajuta-ma, dureri după actul sexual
- 1Durere crunta de ovare dupa act
- 2Dureri și sângerări după contact sexual
Mai multe informații despre: dureri dupa contactul sexual durerea dupa actul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: