punte dentara
Buna ziua, Am 36 de ani, acum 3 ani am inceput sa-mi fac dintii, practic medicul a apucat sa-mi faca niste extractii, pe urma am aflat ca sunt insarcinata si m-am oprit.Dupa nastere am avut niste probleme financiare, insa acum as dorii sa continui lucrarea fiindca nu mai am cu ce sa mananc, in dreapa sus intre canin si ultima masea nu mai am nici un dinte.Vreau sa stiu daca problema se poate remedia cu o punte dentara.M-as incumeta sa fac implant insa am niste probleme de sanatate survenite dupa nastere. mai precis ameteli, vertij, palpitatii, de care nu mai scap si nici un diagnostic concret.Multumesc.
1 comentarii
Se poate face si lucrare fixa, dar depinde care e ultima masea (cit de mare e spatiul dintre canin si aceasta). Daca e molarul de 6 ani, atunci e ok. Daca e maseaua de minte, atunci nu e recomandata lucrarea fixa, distanta dintre stilpi fiind prea mare.
Oricum, implanturile ar fi prima recomandare.
Oricum, implanturile ar fi prima recomandare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in ce consta imbracarea unui molar si in ce consta o lucrare din ceramica sub forma unei punti?
- 12Implant sau punte dentara?
- 3punte dentara
- 5punte dentara: da sau nu?
- 4punte dentara
- 3Durere de gingie dupa o cimentare definitiva a unei punti de ceramica
- 2punte dentara - puroi
- 8Mi-am imbracat puntea fata (jos) in portelan
- 2punte dentara strange
- 1Punte dentară
- 1Punte sau Implant
- 3Spatiu si miros urat de sub puntea dentara
- 3Punte dentara premolar 1-molar 2. Este posibil?
- 2Punte dentara
- 9Problema lucrare dentara
- 5Punte dentara
- 4Punte dentara
- 1Un sfat medical va rog - mai poate fi efectuata o lucrare pe acest molar?
- 1E normal ca la asezarea unei punti dentare fixe sa doara / sa se aseze fortat ?
Mai multe informații despre: Puntea dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: