Rog ajutor in legatura cu punte dentara radiografie atasata
Am fost si eu in iarna si am pus 2 punti sus zirconiu cermica dupa cum se observa din radiografia atasata iar la cea de pe dreapta din radiografie unde este extras dintele in mijloc atunci cand e frig afara sau stau in aer conditionat sub lucrare imi apare puroi de il aduni cu unghia exact intre gingie si lucrare.Ce ma nedumereste este acea bucatica de obiect intre sinus si extractie acolo sus si nu stiu ce este, ma gandeam ca de acolo provine infectia.Daca mai puteti observa si alte infectii sub plombe sau obturatii canale va rog sa imi raspundeti.Am zis sa ma adresez aici inainte de a merge din nou la medic ca sa stiu cu ce ma confrunt si stiind ca aici chiar sunt oameni care se pricep. Va multumesc anticipat !
Am atasat si poza la radiografie pe acest link :
https://ibb.co/L6wD6b5
Am atasat si poza la radiografie pe acest link :
https://ibb.co/L6wD6b5
1 comentarii
Buna ziua,
Faceti o radiografie retroalveloara in partea stanga sus, acolo unde se vede acea tija metalica, o sa vedem cu exactitate ce este acolo.
Faceti o radiografie retroalveloara in partea stanga sus, acolo unde se vede acea tija metalica, o sa vedem cu exactitate ce este acolo.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Implant sau punte dentara?
- 3punte dentara
- 4Se poate face o punte cu extensie?
- 14spatiu intre gingie si lucrarea proteica
- 3pot da lucrarea dentara jos fara sa fie taiata, sa nu mai trebuiasca sa fac alta?
- 1punte dentara
- 5Carne crescuta pe langa lucrarea dentara?
- 8Mi-am imbracat puntea fata (jos) in portelan
- 1Punte dentară
- 4Implant dentar Straumann sau punte
- 1punte dentara fixa
- 1Punte sau Implant
- 1Schimbare punte la fixarea definitiva 😢
- 3Spatiu si miros urat de sub puntea dentara
- 2Punte dentara
- 5Punte din portelan
- 5Punte dentara
- 4Punte dentara
- 1E normal ca la asezarea unei punti dentare fixe sa doara / sa se aseze fortat ?
Mai multe informații despre: Puntea dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: