Punte dentara
Buna ziua! De aproximativ 2 luni mi am terminat o lucrare jos! Mai exact o punte dentara formata din 3 coroane pentru un dinte lipsa! Unul din stalpi este o masea plombata scos nervul si tot ce trebuie! Problema este ca acum dupa 2 luni de purtat aceasta punte dentara am dureri cand apas pe aceasta masea cu dinti de sus sau mancare sau orice altceva! Ma doare gingia mai mult si nu dintele in sine! Nervul este scos pentru ca la aceasta masea s a lucrat fara anestezie si nu am simtit absolut nimic! Acum nu stiu daca lucrarea incepe sa se aranjeze mai bine in gingie sau daca e posibil sa am o problema sub lucrare atata timp cat puntea nu m a deranjat absolut deloc pana acum! Mai exact ma dor marginile cand apas pe dinte !
4 comentarii
Buna ziua. Este indicat sa faceti o radiografie de detaliu cu acea punte cimentata ( asa se poate vedea daca este de la radacinile ''maselei '' sau de la o zona imperfect adaptata a lucrarii. Dintii acoperiti cu lucrari au nevoie de o igienizare si mai minutioasa, poate chiar dus bucala sau superfloss pe sub corpul de punte.
Va multumesc! O sa merg la dentistul care mi a facut lucrarea! Precizez ca sus am inca o punte din 4 coroane! O sa revin cu ce o sa mi spuna!
Buna dimineata,
Este posibil ca lucrarea sa fie mai lunga la nivelul gingiei si de aici sa apara durerea. Se poate scurta putin, daca este cimentata provizoriu.
Este posibil ca lucrarea sa fie mai lunga la nivelul gingiei si de aici sa apara durerea. Se poate scurta putin, daca este cimentata provizoriu.
Din pacate este cimentata definitiv! Timp de 2 luni nu am avut nici o problema! Adica nici nu simteam ca sunt pusi! Ma mai gandeam la varianta unei masele de minte care incearca sa iasa si impinge in acesti dinti dar sper sa nu fiu atat de ghinionista! O sa merg la dentist de luni si o sa incerv sa i explic! (Stau in grecia si imi este cam greu sa i explic)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11punte dentara sau proteza fixa???
- 4punte dentara
- 3Durere de gingie dupa o cimentare definitiva a unei punti de ceramica
- 5Carne crescuta pe langa lucrarea dentara?
- 2punte dentara strange
- 1Punte dentară
- 1punte dentara fixa
- 1punte dentara fixa
- 1Coroana cazuta
- 3Punte dentara premolar 1-molar 2. Este posibil?
- 2Punte dentara
- 5Punte din portelan
- 9Problema lucrare dentara
- 5Durer insuportabilă - lucrare abia fixată
- 8Punte dentara metalo-ceramica vs ceramica pe suport de zirconiu
- 4Punte dentara
- 1Implant sau punte?
- 1Un sfat medical va rog - mai poate fi efectuata o lucrare pe acest molar?
Mai multe informații despre: Puntea dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: