ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Punte dentara

04-04-2019
Florentina22
Nu este medic/terapeut
Florentina22
Buna ziua! De aproximativ 2 luni mi am terminat o lucrare jos! Mai exact o punte dentara formata din 3 coroane pentru un dinte lipsa! Unul din stalpi este o masea plombata scos nervul si tot ce trebuie! Problema este ca acum dupa 2 luni de purtat aceasta punte dentara am dureri cand apas pe aceasta masea cu dinti de sus sau mancare sau orice altceva! Ma doare gingia mai mult si nu dintele in sine! Nervul este scos pentru ca la aceasta masea s a lucrat fara anestezie si nu am simtit absolut nimic! Acum nu stiu daca lucrarea incepe sa se aranjeze mai bine in gingie sau daca e posibil sa am o problema sub lucrare atata timp cat puntea nu m a deranjat absolut deloc pana acum! Mai exact ma dor marginile cand apas pe dinte !
4 comentarii
1
05-04-2019, ora 07:33
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua. Este indicat sa faceti o radiografie de detaliu cu acea punte cimentata ( asa se poate vedea daca este de la radacinile ''maselei '' sau de la o zona imperfect adaptata a lucrarii. Dintii acoperiti cu lucrari au nevoie de o igienizare si mai minutioasa, poate chiar dus bucala sau superfloss pe sub corpul de punte.
0
05-04-2019, ora 08:32
Florentina22
Nu este medic/terapeut
Florentina22
Va multumesc! O sa merg la dentistul care mi a facut lucrarea! Precizez ca sus am inca o punte din 4 coroane! O sa revin cu ce o sa mi spuna!
0
05-04-2019, ora 08:45
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Este posibil ca lucrarea sa fie mai lunga la nivelul gingiei si de aici sa apara durerea. Se poate scurta putin, daca este cimentata provizoriu.
0
05-04-2019, ora 09:16
Florentina22
Nu este medic/terapeut
Florentina22
Din pacate este cimentata definitiv! Timp de 2 luni nu am avut nici o problema! Adica nici nu simteam ca sunt pusi! Ma mai gandeam la varianta unei masele de minte care incearca sa iasa si impinge in acesti dinti dar sper sa nu fiu atat de ghinionista! O sa merg la dentist de luni si o sa incerv sa i explic! (Stau in grecia si imi este cam greu sa i explic)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: