Mi-am imbracat puntea fata (jos) in portelan
Buna ziua,
Mi-am imbracat puntea fata (jos) in portelan. Dintii de portelan nu sunt fixati definitiv, iar culoarea lor este mai inchisa decat a dintilor mei, naturalii de sus. Imi este jena sa vorbesc, sa zambesc. Va rog sa-mi spuneti, daca se pot albi, cum si la cine sa apelez.
Medicul stomatolog care mi-a facut lucrarea nu vrea sa auda de asa ceva.
multumesc
Mi-am imbracat puntea fata (jos) in portelan. Dintii de portelan nu sunt fixati definitiv, iar culoarea lor este mai inchisa decat a dintilor mei, naturalii de sus. Imi este jena sa vorbesc, sa zambesc. Va rog sa-mi spuneti, daca se pot albi, cum si la cine sa apelez.
Medicul stomatolog care mi-a facut lucrarea nu vrea sa auda de asa ceva.
multumesc
8 comentarii
pai nu vrea sa auda ca odata ce materialul e pus peste mulaj, numai are cum sa schimbe materialul, ar insemna alta lucrare, alta cheltuiala etc...eu mi-am imbracat dintii tot din fata cu portelan iar doamna stomatolog ma trimis sa imi vada culoarea dintilor mei chiar tehnicianul, data fiind situatia ca eu am dintii naturali foarte albi iar culorile de prezentare ce le avea dansa la cabinet nu se potriveau...daca nu accepti lucrarea nu cred ca ai garantie ca iti restituie banii sau altceva...eu spun ca trebuie sa te obisnuiesti cu ei, sa ii lasi in gura, sa nu faci ca mine prima oara i-am scos din gura chiar cum am iesit din cabinet, crede-am ca-s mari si cand rad sau vb toata lumea ii vede, ca-s ca de cal:))prima impresie cateodata e inselatoare, trebuie sa te inveti cu ei si dupaia nu ai sa mai vezi diferenta, chiar o sa ti se para draguti
NU accepta sa ti-i fixeze definitiv! Sunt banii tai si nu accepta o lucrare facuta incorect.
Spune-i stomatologului ca este diferenta intre dinti si nu accepti, punct. Daca ar fi mai deschisi ai zice ca ti-i mai poti albi pe ai tai, dar daca astia sunt deja mai inchisi la culoare o sa arate nenatural si urat.
Nu mai acceptati tupeul celor care nu muncesc corect! Mentalitatea asta "te vei obisnui" este cea mai pacatoasa!
Tu daca vinzi nasturi, de ex., nu vei putea sa vinzi unii strambi cu forta, ca nu ti-i ia nimeni. Si ce daca e medic? Are OBLIGATIA sa munceasca, corect, iar daca greseste, sa plateasca.
Spune-i stomatologului ca este diferenta intre dinti si nu accepti, punct. Daca ar fi mai deschisi ai zice ca ti-i mai poti albi pe ai tai, dar daca astia sunt deja mai inchisi la culoare o sa arate nenatural si urat.
Nu mai acceptati tupeul celor care nu muncesc corect! Mentalitatea asta "te vei obisnui" este cea mai pacatoasa!
Tu daca vinzi nasturi, de ex., nu vei putea sa vinzi unii strambi cu forta, ca nu ti-i ia nimeni. Si ce daca e medic? Are OBLIGATIA sa munceasca, corect, iar daca greseste, sa plateasca.
Numai dintii naturali se pot albi. Cei de portelan nu.
Lucrarea nu trebuie fixata definitiv daca nu sinteti multumita de culoarea obtinuta. Discutati din nou cu medicul dvs.
Lucrarea nu trebuie fixata definitiv daca nu sinteti multumita de culoarea obtinuta. Discutati din nou cu medicul dvs.
Va multumesc, pentru raspunsurile dvs.
Nu o sa ma pot obisnui niciodata cu ei. Tota viata m-am straduit sa am dintii cat mai albi, iar acum ma asortez cu dintii de portelan la culoarea parului - sunt galbeni. Nu mi-am dorit asa ceva, cand am mers la doctor.
Doamna doctor Nicoleta Grosu, va rog, sa-mi spuneti daca se mai poate adauga, pe lucrarea existenta, inca un stat de portelan, mai alb, pentru a schimba culoarea.
multumesc.
Nu o sa ma pot obisnui niciodata cu ei. Tota viata m-am straduit sa am dintii cat mai albi, iar acum ma asortez cu dintii de portelan la culoarea parului - sunt galbeni. Nu mi-am dorit asa ceva, cand am mers la doctor.
Doamna doctor Nicoleta Grosu, va rog, sa-mi spuneti daca se mai poate adauga, pe lucrarea existenta, inca un stat de portelan, mai alb, pentru a schimba culoarea.
multumesc.
Pentru a obtine o culoare mai deschisa, probabil va trebui indepartat portelanul in intregime (de pe scheletul metalic) si refacut. Dar tehnicianul dentar este cel care stie cel mai bine ce sa faca pt a obtine rezultatul cerut.
buna ziua, acum 7 ani mi-am imbracat dintii de sus in portelan, acum de cateva saptamani la un dinte sus simt ca si cum ma inteapa, sau ca atunci cand trag aer rece si este sensibil, am avut la acesti 2 dinti facuta operatie pe radacina, nu stiu daca sa ma duc la medic sa fie ceva grav, multumesc pt raspuns
Buna ziua. Poate si-a pierdut lucrarea adaptarea la dinte ( sa se fi format un sant intre lucrare si dinte ). Dintii operati ar trebui sa aiba tratament de canal ( nervul scos ) si nu e normala sensibilitatea la rece. Cel mai bine este sa faceti o radiografie sa vedem situatia ( o puteti pune si aici ).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri mereu sau doar de moment?
- 7dinti nu prea albi, dar nici galbeni...
- 3punte dentara
- 8dantura sanatoasa la copii
- 5punte dentara: da sau nu?
- 13dinti imbracati in portelan
- 19dinti imbracati in portelan dar cu probleme
- 6Se slefuieste pe lucrare metalo-ceramica?
- 4masea polizata durerea e normala sau nu
- 9lucrare de portelan
- 6La cateva zile dupa polizare au inceput dureri acute pe toti dintii:dreapta sus-jos
- 6molar 2 superior fara radacina?
- 5Carne crescuta pe langa lucrarea dentara?
- 1dinti plombati
- 4Extractie masea si dintele vecin dislocat
- 1Punte dentară
- 3cat costa sa imi imbrac un dinte?
- 1punte dentara fixa
- 5Punte din portelan
Mai multe informații despre: Puntea dentara dintii imbracarea dintilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Abces dentar
- Pulpita acută
- Edentația - pierderea dintilor
- Anodontia
- Cariile la copii - dinți temporari
- Parodontoza
- Edentatia totala
- Granulomul dentar
- Anatomia dintelui
- Dentitia la copii
- Dezvoltarea sistemului dentar
- Dentitia la adulti
- Tipuri de dinti
- Eruptia dentara
- De ce trebuie tratate cariile dinţilor temporari?
- Rezecția apicală
- Replantarea dentară
- Dentitia la copil - normal si patologic
- Modificări de culoare ale dinților
- Puntea dentară
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: