Prozac bun in depresie insotita de anxietate?

47 comentarii 1 2
1
25-11-2023, ora 13:09
Miama
Nu este medic/terapeut
Miama
Iau jumătate de bromazepam. Nu mai pot cu stările de anxietate sunt groaznice. Simt ca o sa mor în orice moment de atâtea stări în corp și cap
1
25-11-2023, ora 18:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De trei ori pe zi?
1
26-11-2023, ora 21:29
Miama
Nu este medic/terapeut
Miama
O data sau uneori de 2 ori. Am început sa am și stări de greata și dureri de cap. Mi e frica sa nu dea dependenta..
1
27-11-2023, ora 06:50
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
Droguri psihotrope care sa dea dependenta? N-am auzit de asa ceva.

Specii - Marea Depresie

Viata incepe ca dar, dar se termina-n cosmar
Ca sa te calmeze, psihiatrii-ti dau Anxiar
Doar ca Lorazepamul are ca efect secundar
Depresie puternica cu fond suicidal
M-am luptat in ultimii ani cu sinuciderea
Suferinta mea a depasit de mult limita
Benzodiazepinele au facut multe crime
Te spanzuri de la ganduri
Te-arunci de la naltime
In sevraj, intri direct in picaj
Fara dopaj, te transformi in sinucigas
Nu exista antagonic care sa
Te-ajute sa te lasi
Tre' sa reduci din dozaj la miligramaj
Dili-dili dalilam dalilei
Innebunesti si cand le iei si
Cand nu le mai iei
Scapi de droguri, prah
Si dai de alte droguri
Doar ca dealerii au halate albe si-s doctori
Alergand pe strazile din Bucuresti
Vezi cum faci frate-meu, sa nu innebunesti
Sa n-ajungi internat pe la Obregia
Doctorii-s reci ca Norvegia
Ii vrem calzi ca Grecia
1
27-11-2023, ora 13:21
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Se pare ca nu-ti prieste prozacul Miama, de la el ai dureri de cap si greata, mergi la medic sa-ti schimbe ad-ul, are de unde alege unul potrivit pt tine.
1
27-11-2023, ora 15:22
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
Are multe din care poate alege, dar nici unul nu bate placebo.

Antidepresivele au iesit din patent iar din 2020 au fost inlocuite cu spray nazal Spravato, la 6700$/luna in USA sau 3000RON/luna in Romania. Este banalul siropel de tusa care costa 10 lei in orice farmacie. Nu vad de ce nu ai lua asa ceva daca tot vrei neaparat sa bagi ceva. Nu bate placebo nici ketamina, a luat bataie de la placebo in 7 din 8 studii. Totusi, nu dauneaza si are un efect euforic placut. Este substanta mea preferata.

Nu vad de ce nu ai lua asa ceva daca tot e sa iei ceva. Vorbesc la modul cel mai serios. Mai e si prezentat drept cel mai minune tratament posibil pentru depresie peste tot pe internet.
1
27-11-2023, ora 15:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ajutati-va cu Bromazepamul de 3 ori pe zi in prima luna, pentru a atenua efectele secundare sau schimbati tratamentul daca credeti ca nu faceti fata o luna. Vorbiti cu medicul dv. sa hotarasca dumnealui.
1
27-11-2023, ora 21:38
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Placebo 10, nu functioneaza efectul omonim decat in studiile clinice pt acolo intri intr-un alt mediu, vii in contact cu medici, iti creezi asteptari ca faci o treaba "serioasa" etc, iar efectul e limitat si direct proportional cu capacitatea de autoiluzionare sau autoamagire al fiecaruia ! Daca vrei un placebo imbunatatit atunci mergi la psihoterapie, nu cumperi capsule goale din farmacie pt orice boala !
:)
1
28-11-2023, ora 13:43
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
Sa inteleg ca nu esti pro medicina bazata pe dovezi? Esti pro uleiuri de sarpe? Daca o substanta nu bate placebo in studii clinice, este o substanta inutila, un placebo cu efecte secundare, efecte uneori criminale.
1
28-11-2023, ora 15:08
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Placebo, eu sustin absolut orice functioneaza, insa nu inteleg de ce promovezi substante scumpe despre care tot tu spui ca nu au batut nici ele placebo in studiile clinice ! Acest spray nazal Spravato costa 1200 de lei (o utilizare, 2 pufuri) si e nevoie de 8 administrari in prima luna, apoi de 4 sau 2 pana in luna a sasea. Se administreaza doar de catre un medic in cabinet si alaturi de un SSRI, deci are e ideea cu el ? Esti cam incoerent si contradictoriu in afirmatii, atata tot !
1
28-11-2023, ora 17:43
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
Acel spray nazal foarte scump este defapt ketamina, identica cu dextrometorphanul. Dextrometorphanul (tusin forte, rofedex, robitussin) costa 10 lei la orice farmacie. Nu necesita nici reteta, de parca s-ar da si greu al naiba retele astea.

In nici un caz nu sustin consumul de asa ceva la pretul de 1200ron/utilizare platit din bugetul de stat, adica din banii mei. Omul isi poate cumpara si la 10 lei de la orice farmacie acelasi produs psihiatric miraculos care nu bate placebo. Spre deosebire de celelalte minuni psihiatrice, acesta macar nu dauneaza si are si efect euforic.

PS: S-au bagat acum ciuperci halucinogene si MDMA pentru depresie la pretul de 25.000$/luna in Australia. Se vor baga curand, probabil in 2024 si in Romania.
1
28-11-2023, ora 17:57
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
Legat de utilizarea lui supravegheat de dealerul care ti-l vinde: La fel cum alcoolul nu se consuma asa oricum, ci este de preferat a se consuma in club, la meci sau cu prietenii, in context social, pentru a imbunatatii o activitate, la fel si ketamina se consuma pentru anumite activitati specifice. Sa consumi ca idiotul ketamina in spital in timp ce se uita cineva la tine e ca si cum ai consuma o damigeana de tuica in spital in timp ce se uita cineva la tine. Probabil de aceea nici nu bate placebo. Ketamina, folosita pentru activitati normale de facut pe ketamina, posibil sa bata placebo.

Logica de bioreductionist primitiv este: substanta in sine va vindeca depresia. Noi trebuie decat sa bagam substanta in om si ca prin minune va rezolva ea ceva acolo in interior. Bineinteles ca nici un drog psihotrop nu functioneaza asa. Drogurile psihotrope trebuie folosite pentru activitati specifice, in contexte specifice, nu asa ca prostul.

Nu cunosc nici o persoana care sa fi baut o damigeana de tuica in spital/policlinica sau care s-a spart in mod voluntar pe ketamina in spital.
1
28-11-2023, ora 23:10
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Ok, am.inteles acum de unde rezulta suma aia dar nu cred ca merita sa te intoxici nici cu 10 lei !
In schimb astept sa se intample ps-ul tau ! :)
0
04-12-2023, ora 20:45
Miama
Nu este medic/terapeut
Miama
Ma poate ajuta cineva sa îmi spună dacă prozac poate intarzia ciclul menstrual?
0
08-12-2023, ora 18:51
Miama
Nu este medic/terapeut
Miama
Am deja 3 saptamani de când iau prozac o pastila. 20 mg cred ca are..și brazepam..jumătate. mare efect nu simt...ori am o tumora la cap..ori asta nu e tratamentul potrivit. Am în continuare presiune în cap, senzație de amețeli.. pierdut în spațiu.. greata...nici nu mai știu ce..ca am auzit numai de tumori la creier în ultima.vreme..și parca am și ei. Oare ar fi bine sa merg iar la psihiatru sa îmi schimbe tratamentul? Sau sa fac un rmn..poate chiar am ceva la creier
0
21-02-2024, ora 09:05
petra91
Nu este medic/terapeut
petra91
Bună ziua.imi puteți spune dacă prozac îmi da reacții mai accentuate decât le am ?adica amețeli bătai ale inimii gânduri mai accentuate frica mai mare.mi-e frica sa le iau ca sunt singura acasă. Aștept un răspuns ca nu știu ce sa fac și ma simt foarte rău
0
21-02-2024, ora 16:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate da in prima luna de tratament. Luati-l cu o benzodiazepina pana se retrag efectele secundare.
Adaugă un comentariu / răspuns
47 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: