Problema tratament endodontic
Buna ziua! Am facut un tratament endodontic.. de fapt.. inca nu e gata. Ieri am fost si mi-au fost curatate canalele complet, iar apoi obturate. Ideea e ca mai trebuie sa merg o data pentru a-mi fi pus pivotul. E vorba de o masea, primul molar mai exact. Mi-a fost pus un pansament.. doar ca azi a cazut in timp ce mancam.. doar o parte din el.
Urmatoarea vizita e programata pe luni. Este vreo problema daca raman asa? Sau trebuie sa contactez medicul?
Urmatoarea vizita e programata pe luni. Este vreo problema daca raman asa? Sau trebuie sa contactez medicul?
3 comentarii
Buna ziua,
Cel mai bine este sa intrebati medicul care v-a tratat, deoarece el stie ce material de obturat canale a folosit. In principiu nu se poate intampla nimic rau, materialele de obturat canale se intaresc in 24 de ore.
Cel mai bine este sa intrebati medicul care v-a tratat, deoarece el stie ce material de obturat canale a folosit. In principiu nu se poate intampla nimic rau, materialele de obturat canale se intaresc in 24 de ore.
Buna ziua! Este de preferat sa mergeti curand la medicul dumeneavoastra pentru a nu se compromite tratamentul de canal. Este foarte probabil sa nu fi cazut tot pansamentul, ceea ce ar fi bine. Ati facut radiografie de control pentru a se verifica rezultatul obtinut?
Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Radiografie nu am facut. Nici inainte si nici acum dupa. Eu am 15 ani.. desi nu cred ca varsta e un impiediment in a face radiografia. Complicatii pana acum nu am avut, dar cum ati spus si dumneavoastra cred ca ar fi bine sa intreb doctorul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 1obturatie de canal cu dureri groaznice
- 0Obturatie de canal dureroasa+lucrare
- 4problemă obturaţie canal
- 1obturatie canal - ceva normal ?
- 1Durere masea
- 3Rog urgent recomandari privind atenuarea durerii dupa curatarea canalelor
- 3obturatia de canal
- 2Fumat dupa obturatie canal?
- 3Tratament de canal.
- 11Depasirea apexului-complicatii
- 5Infectie dupa obturatia canalulul
- 1Obturatie canal
- 3Depășirea apex in sinus
- 2Durere muscatura după tratament canal
- 1Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 1Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 1Urgent: Varf de ac rupt in canal dentar in 2015 si amortire zona fetei de cateva luni
- 1Durere dupa tratamente stomatologice
Mai multe informații despre: Obturatia de canal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: