Problema tratament endodontic

16-11-2017
deyy44and
Nu este medic/terapeut
deyy44and
Buna ziua! Am facut un tratament endodontic.. de fapt.. inca nu e gata. Ieri am fost si mi-au fost curatate canalele complet, iar apoi obturate. Ideea e ca mai trebuie sa merg o data pentru a-mi fi pus pivotul. E vorba de o masea, primul molar mai exact. Mi-a fost pus un pansament.. doar ca azi a cazut in timp ce mancam.. doar o parte din el.
Urmatoarea vizita e programata pe luni. Este vreo problema daca raman asa? Sau trebuie sa contactez medicul?
3 comentarii
1
16-11-2017, ora 17:23
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Cel mai bine este sa intrebati medicul care v-a tratat, deoarece el stie ce material de obturat canale a folosit. In principiu nu se poate intampla nimic rau, materialele de obturat canale se intaresc in 24 de ore.
1
16-11-2017, ora 17:27
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Este de preferat sa mergeti curand la medicul dumeneavoastra pentru a nu se compromite tratamentul de canal. Este foarte probabil sa nu fi cazut tot pansamentul, ceea ce ar fi bine. Ati facut radiografie de control pentru a se verifica rezultatul obtinut?
0
16-11-2017, ora 18:48
deyy44and
Nu este medic/terapeut
deyy44and
Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Radiografie nu am facut. Nici inainte si nici acum dupa. Eu am 15 ani.. desi nu cred ca varsta e un impiediment in a face radiografia. Complicatii pana acum nu am avut, dar cum ati spus si dumneavoastra cred ca ar fi bine sa intreb doctorul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: