Probleme sangerare la dezvirginare
Este a 4-a oara cand intretin o relatie sexuala cu prietena mea si in continuare i-a curs sange dupa terminarea actului sexual. Se pateaza pe chiloti, etc. Este sange de 'deflorare' este rozaliu la culoare, nu este ca la menstruatie. Ce se intampla ? Cat timp mai curge sange si de ce inca curge ?
3 comentarii
Situaţia descrisă nu este normală. O vizită la doctorul ei ar fi foarte indicată.
Buna ziua. Am o intrebare...oare as putea sa fiu insarcinata? Am unele simptome...Greturi dar fara varsaturi dar si in cursul zilei nu numai dimineata, ma doare spatele, ma doare stomacu, ma simt balonata, obosita, mi-e somn, ma doare capu si ma dor sanii la atingere. Ciclul trebuie sa imi vina abia pe 20, , , dar stau cu prietenul meu si am o viata sexuala activa, , , ajutati-ma cu un raspuns va rog. Multumesc
Niciunul dintre semnele descrise nu demonstrează o sarcină. Dealtfel, ar fi şi prea devreme pentru a putea vorbi de semne de sarcină.
Primele semne de sarcină apar nu când are loc fecundaţia, ci după ce are loc cuibărirea embrionului în uter. Acest lucru se întâmplă cu 3-5 zile înainte de ziua în care este aşteptată menstruaţia.
Primele semne de sarcină apar nu când are loc fecundaţia, ci după ce are loc cuibărirea embrionului în uter. Acest lucru se întâmplă cu 3-5 zile înainte de ziua în care este aşteptată menstruaţia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Vorbind despre sex
- 3primul act sexual
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 4Am incercat sa o facem pentru prima oara.
- 4Deflorare dureroasa sau nu ?
- 6Prima oara dragoste si fara prezervativ - risc de sarcina?
- 2Nelamuriri simptome dezvirginare
- 4Motiv de ingrijorare dupa primul act sexual?!
- 1Prima data
- 0Întrebări legate de intretinerea relațiilor sexuale.
- 1Sex dupa terminarea menstruației
- 5Problema erectie
- 2Mi-am inceput viata sexuala.
- 0Posibilitate de sarcina?
- 3Durere după primul act sexual
- 1Problema erecție
- 1Nu intra penisul in vagin
- 1Pot sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: