Posibila sarcina? Virginitate
Risc daca am ejaculat, dupa 30 min m-am spalat si penisul meu era curat uscat complet si am făcut sex am introdus penisul de 2 3 ori, este vreun pericol de sarcina? Ea deja are simptome ca trebuie sa ii vina ciclul zilele astea, ea este virgina si eu la fel si am introdus foarte putin penisul pentru ca o durea, dupa l-am scos si am ejaculat afara dupa 1 minut aproximativ, exista vreun risc? va rog frumos sa-mi raspundeti, sunt foarte speriat !
2 comentarii
Exista un risc, foarte mic, dar exista. Lichidul care iese din penis datorita excitarii barbatului contine spermatozoizi. Daca acest lichid ajunge in interiorul vaginului exista risc de sarcina.
Dupa ejaculare, chiar daca se spala penisul, chiar daca se urineaza ramane lichid spermatic pe traiect si daca penisul este introdus in vagin exista risc de sarcina (risc mic, dar exista).
Incercati sa va educati sexual impreuna cu partenera astfel incat sa nu ajungeti in situatii neplacute sau riscante. Invatati masurile contraceptive, protectia impotriva bolilor cu transmitere sexuala etc.
Dupa ejaculare, chiar daca se spala penisul, chiar daca se urineaza ramane lichid spermatic pe traiect si daca penisul este introdus in vagin exista risc de sarcina (risc mic, dar exista).
Incercati sa va educati sexual impreuna cu partenera astfel incat sa nu ajungeti in situatii neplacute sau riscante. Invatati masurile contraceptive, protectia impotriva bolilor cu transmitere sexuala etc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand incerc sa imi decalotez penisul in erectie nu pot
- 3nu putem face dragoste pentru ca este virgina si ii este frica
- 2Vorbind despre sex
- 4mai trebuie sa simt dureri dupa dezvirginare?
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 4Prima data
- 2efecte a primului contact?
- 5Posibila sarcina?
- 0sangerari dupa primul contact sexual
- 2Probleme erectie
- 2Ajutor - lichid preejaculator
- 5Risca sa fie insarcinata ?
- 5Sarcina?
- 9Problema cu erectia !
- 3Incepere viata sexuala
- 1Pot fii însărcinată?
- 2Ajutați-mă!! Simptome specifice după primul contact sexual?
- 3Ajutor - vagin foarte strâmt, durere foarte mare
- 3Va rog sa ma ajutați, îmi e frica de o sarcina
- 2Prima experiența sexuală
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: