Posibila sarcina? Virginitate
![leonardos](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Risc daca am ejaculat, dupa 30 min m-am spalat si penisul meu era curat uscat complet si am făcut sex am introdus penisul de 2 3 ori, este vreun pericol de sarcina? Ea deja are simptome ca trebuie sa ii vina ciclul zilele astea, ea este virgina si eu la fel si am introdus foarte putin penisul pentru ca o durea, dupa l-am scos si am ejaculat afara dupa 1 minut aproximativ, exista vreun risc? va rog frumos sa-mi raspundeti, sunt foarte speriat !
2 comentarii
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Exista un risc, foarte mic, dar exista. Lichidul care iese din penis datorita excitarii barbatului contine spermatozoizi. Daca acest lichid ajunge in interiorul vaginului exista risc de sarcina.
Dupa ejaculare, chiar daca se spala penisul, chiar daca se urineaza ramane lichid spermatic pe traiect si daca penisul este introdus in vagin exista risc de sarcina (risc mic, dar exista).
Incercati sa va educati sexual impreuna cu partenera astfel incat sa nu ajungeti in situatii neplacute sau riscante. Invatati masurile contraceptive, protectia impotriva bolilor cu transmitere sexuala etc.
Dupa ejaculare, chiar daca se spala penisul, chiar daca se urineaza ramane lichid spermatic pe traiect si daca penisul este introdus in vagin exista risc de sarcina (risc mic, dar exista).
Incercati sa va educati sexual impreuna cu partenera astfel incat sa nu ajungeti in situatii neplacute sau riscante. Invatati masurile contraceptive, protectia impotriva bolilor cu transmitere sexuala etc.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu putem face dragoste pentru ca este virgina si ii este frica
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 4prima experienta sexuala poate duce la modificarea greutatii?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 6lipsa placerii
- 0Heey
- 3Prietena mea a ramas gravida?
- 6Sunt însărcinată?
- 2Anxietate performanța sexuală ????
- 2Problema erectie
- 3Intrebari / nelamuriri despre penis
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 2Pericol de sarcina?
- 4erectie slaba si prezervativ cazut
- 10Frica de sex
- 1Pot sa fiu insarcinata?
- 1Primul act sexual, e posibil sa fiu ramas gravida? Sunt extrem de panicata:(
- 1Mai sunt virgină?
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: