Imediat dupa primul contact

Salut
Sunt fata si am avut un prim act sexual saptamana trecuta. Totul a fost ok insa de cateva zile am dureri mari de stomac si chiar am urinat cu sange.
De ce mi se intampla asta??
E posibil sa ma fi imbonlavit ??
Multumesc
Sunt fata si am avut un prim act sexual saptamana trecuta. Totul a fost ok insa de cateva zile am dureri mari de stomac si chiar am urinat cu sange.
De ce mi se intampla asta??
E posibil sa ma fi imbonlavit ??
Multumesc
4 comentarii

Daca ai urinat cu singe-asta poate fi o coincidenta cu faptul ca ai fost deflorata-fiind de ex- o piatra la rinichi care si-a facut aparitia chiar acum...Dar daca singerezi dupa primul contact sexual(nu la urinat, ci singerare vaginala)- e ceva absolut normal(himenul este vascularizat doar...).
Cit despre durerea de "stomac"-eu cred ca e o durere in etajul inferior abdominal- asta s-ar explica, ...dar daca e mai sus(in epigastru), atunci e posibil ca din nou e o coincidenta si ai facut o gastrita sau un ulcer...
Lucrurile nu prea se leaga- dureri de stomac si singerare la urinat...eu cred ca ar fi bine sa ii povestesti si medicului de familie sa vedem ce spune...
Cit despre durerea de "stomac"-eu cred ca e o durere in etajul inferior abdominal- asta s-ar explica, ...dar daca e mai sus(in epigastru), atunci e posibil ca din nou e o coincidenta si ai facut o gastrita sau un ulcer...
Lucrurile nu prea se leaga- dureri de stomac si singerare la urinat...eu cred ca ar fi bine sa ii povestesti si medicului de familie sa vedem ce spune...

Pai durerea de stomac a fost in partea inferioara a acestuia(''etajul inferior'')iar la urinat am sangerat o singura data.o prietena mi-a spus ca e normal asta ca asa elimina stomacul reziduurile acumulate

am avut primul contact sexual acum 2 zile.azi mi-a aparut o mica sangerare.e totul ok?

salut.
Sunt un baiat, am avut saptamina trecuta cu prietena pentru prima data un act sexual insa ea era virgina, acum ea are diferite simptome de parca ar fi insarcinata spre exemplu: o dor sinii, pofte de mincare, ciclu intirzie, oboseala.
Ajutati-ma va rog. Mie frica foarte mult(((((((Poate fi fata insarcinata daca am avut un contact sexual protejat.poate fi insarcinata?
Sunt un baiat, am avut saptamina trecuta cu prietena pentru prima data un act sexual insa ea era virgina, acum ea are diferite simptome de parca ar fi insarcinata spre exemplu: o dor sinii, pofte de mincare, ciclu intirzie, oboseala.
Ajutati-ma va rog. Mie frica foarte mult(((((((Poate fi fata insarcinata daca am avut un contact sexual protejat.poate fi insarcinata?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cu cat timp inainte de actul sexual trebuie sa iau anticoncepionalele?
- 3Prima relatie
- 2Dezvirginare
- 3Primul contact sexual
- 3simptome dupa primul contact sexual (la fete) ?
- 1Cum este recomandat actul sexual...cu sau fără prezervativ ? Cum atenuez din durere ?
- 1Sangerari urinare dupa primul act sexual
- 2Daca e virgina poate avea BTS?
- 49Probleme cu erectia / Penis moale
- 0Durere dupa act sexual
- 1Oare sunt gravida?
- 9Problema cu erectia !
- 2Solicit raspunsul unui medic.
- 4Problema sex!
- 2Mi-am inceput viata sexuala.
- 2Primul contact sexual
- 4Întrebare metoda de contracepție.. nu știu cum sa scap de frica asta
- 1Mai sunt virgină?