Am dezvirginat-o sau nu?

13-05-2017
Tedyyy
Nu este medic/terapeut
Tedyyy
Bună ziua. Alaltăieri am întreținut relații sexuale cu prietena mea și ea era virgină, (are 17 ani, iar eu 18), am introdus-o aproape toată în vaginul ei iar ea mă împingea cu mâiniile deoarece o durea, iar până la urmă i-am luat mâiniile și am împins foarte tare, iar în momentul acela s-a auzit ca un fel de rupere a pielii, ca și când bagi un cuțit în piele, și a zis că în momentul acela o durea foarte tare, dar nu a curs sânge de fel, mai e virgină sau nu? Mulțumesc.
1 comentarii
1
13-05-2017, ora 16:40
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Este foarte probabil ca prietena are un himen mai dur sau elastic, de aceea durerile si lipsa sangerarii. Va recomand insa grija si respect pentru prietena. Un act sexual dureros la inceputul vietii sexuale poate induce o trauma care sa fie greu de gestionat. Recomand un consult ginecologic pentru a se evalua daca totul este in regula, apoi continuarea vietii sexuale cu atentie si grija, atat fata de partenera cat si cu respectarea regulilor de protectie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: