Dezvirginare fata
Buna ziua, am si eu cateva intrebari, deci am incercat sa o fac cu prietena mea care este virgina, i-am bagat penis-ul doar umpic iar ea nu mai putea deja de durere, si ii tremura piciorul, ea este mai sensibila de fel, ce metode sa aplic sa nu o mai doara asa tare, sa putem sa facem dragoste?Va rog astept niste raspunsuri din partea voastra.sau niste tehnici ceva sa le aplic sa nu o mai doara asa tare, nu am luat-o tare, am bagat incet penis-ul, iar asta asta am facut-o cu prezervativ.Ea a stat pe spate cand am incercat.
3 comentarii
nu ai cum sa ii eviti acesta durere..tot ce trebuie sa faci, e sa fii tandru cu easi foarte finut!doar atat o poti ajuta si nu folosi prezervativul din prima ptr k te va durea si pe tn dar si ei nu ii va fi foarte comod.
Gabriela eu am 16 ani iar fata are 17 ani, deci nu ma risc fara prezervativ, ca nu vreau sa se intample altceva, ca ne omoara taicasu pe amandoi dupaia.
Daca tii cu adevarat la ea lasa asta pe mai tarziu...Aveti tot timpul din lume sa o faceti ! Durerea nu poate fi evitata decat prin gesturi tandre si intelegere.Acum esti prea tinerel si nerabdator...dar este extraordinar ca ai inteles-o intr-o prima faza! Si cu prezervativ este mai dureros!Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ii este frica de prima data
- 3Probleme la devirginare
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 10despre virginitate
- 4Primul contact sexual... HELP !
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 0Dezvirginare cu probleme?
- 1Probleme in a obtine erectie sau in a mentine erectia! lamuriti-ma va rog
- 7Menstruatie? Ce sa fie?
- 2Inflamare a colului uterin?
- 2Posibila sarcina? Virginitate
- 2Probleme erectie
- 3Virgina insarcinata???
- 6Ciclu scurt
- 2Solicit raspunsul unui medic.
- 2Virginitate
- 3Dezvirginare
- 3Scriu în speranța că voi primi un sfat util !
- 3Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: