Ajutati-ma! primul meu contact sexual
Ieri am întretinut primul meu contact sexual. Am folosit prezervativul(o data am facut-o fara prezervativ, dar nu a ejaculat in mine). Azi a început să mă doară burta. Pe calendarul meu menstrual scria că sunt în perioada fertila. Sunt șanse să fiu însărcinată ?
2 comentarii
In mod normal ar trebui sa fii linistita. Acum depinde si ce inseamna "o data fara prezervativ", o singura penetrare sau o partida intreaga? In ambele cazuri depinde de cat elimina el cand este excitat dar nu te doare burta in semn de sarcina a doua zi. Foloseste protectie.
Felicitari! V-ati inceput viata sexuala. Aceasta inseamna ca lasati in urma adolescenta si deveniti un adult Responsabil. Debutul vietii sexuale aduce cu sine placere dar si responsabilitate fata de propria persoana, sanatate si viata. De aceea este important sa va luati masurile de rigoare impotriva sarcinii si a bolilor cu transmitere sexuala, folosind mijloacele specifice de protectie. Educatia sexuala este extrem de importanta pentru evitarea situatiilor neplacute si riscante.
Faptul ca va ganditi ca durerea de burta poate avea legatura cu sarcina, a doua zi dupa contactul sexual arata ca nu cunoasteti elemente minimale de educatie sexuala.
Va recomand educatie sexuala serioasa, din surse medicale, verificate. Studiati despre lichidul secretat prin penis in timpul excitarii barbatului si alte chestiuni de genul acesta.
Durerea de burta poate fi cauzata de dezvirginare si de "efortul" depus de zona genitala sau poate fi o simpla indigestie. Semnele de sarcina apar la cateva saptamani de la producerea fecundarii.
Viata sexuala inseamna, printre altele, control ginecologic periodic si analize medicale specifice periodice.
Faptul ca va ganditi ca durerea de burta poate avea legatura cu sarcina, a doua zi dupa contactul sexual arata ca nu cunoasteti elemente minimale de educatie sexuala.
Va recomand educatie sexuala serioasa, din surse medicale, verificate. Studiati despre lichidul secretat prin penis in timpul excitarii barbatului si alte chestiuni de genul acesta.
Durerea de burta poate fi cauzata de dezvirginare si de "efortul" depus de zona genitala sau poate fi o simpla indigestie. Semnele de sarcina apar la cateva saptamani de la producerea fecundarii.
Viata sexuala inseamna, printre altele, control ginecologic periodic si analize medicale specifice periodice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand incerc sa imi decalotez penisul in erectie nu pot
- 2Vorbind despre sex
- 3Probleme la devirginare
- 4Durere in timpul actului sexual dupa deflorare
- 9Primul act sexual
- 2Daca e virgina poate avea BTS?
- 1Prima data
- 6Ciclu scurt
- 2Va rog ajutați-ma!
- 9Problema cu erectia !
- 2Primul contact sexual
- 3Vagin prea stramt
- 2Ejacularea rapidă
- 2Primul contact sexual
- 4Ajutați-mă! Am făcut sex neprotejat, mi-a fost rău după
- 1Vreau răspuns serios. A fost protejat, dar tot îmi e teama. A fost prima mea experienta.
- 0Am incercat sa fac sex însă nu m-am putut dezvirgina
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
- 1Primul act sexual si probleme
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: