probleme la un copil de 15 ani
Baiatul meu are varsta de 15 ani si este sportiv, practica baschetul.Decateva luni cam 3 luni are zile cand spune ca ameteste si nu isi mai simte picioarele. analizele ne ies bine. aveti idee oare ce ar putea fi?
si daca se poate sa-mi dati si mie un set de pastile ce contin calciu si mg pentru un sportiv
si daca se poate sa-mi dati si mie un set de pastile ce contin calciu si mg pentru un sportiv
4 comentarii
Absolut toate analizele sunt normale ? Analizele sunt facute in aceste 3 luni de cand are probleme ?
nu. decand are aceste probleme nu am repetat analizele am fost la medicul de familie am vb cu el despre aceste simptome si mi-a zis ca sunt din cauza cresterii.stiu ca la liceul sportiv unde este el se fac analize din 6 in 6 luni si nu mi sa adus la cunostinta ca ar avea probleme de sanatate mentionez copilul poarta ochelari si este operat de deviatie de sept la nas. analizele pe care el le face la liceul sportiv sunt viteza sangelui calcemia si hemoglobina
Daca baiatul continua sa aiba probleme ia trimitere de la MF si fa-i analize mai complete si du-l la o vizita la pediatru ; intreaba-l daca nu s-a intamplat la antrenament sau meci sa-i vina cu putere mingea in cap sau poate ca s-a lovit cazand.
multumesc asa voi face si va dau raspuns cand primesc rezultatele la analize
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Simt o ameteala continua, uneori este mai slaba, alteori mai puternica
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 8sper ca nu o sa treceti cu vederea!
- 6Ameteli...destul de dese...
- 18dispnee, dureri in partea stanga, ameteli
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 53Spondiloza cervicala si ametelile
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 4ameteli, stare de rau, epuizare,
- 3vertij, ameteli
- 1ameteala permanenta in urma unei operatii de otoscleroza
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 2Ameteli dupa lovitura la cap
- 3dureri inainte de ciclu cu o zi
- 2dureri, usturime in git, febra
- 10ameteli si sensibilitate la lumina
- 31Ameţeli provocate de zona cervicala
- 0Ameteli, unghii rosii
- 0Sângerare nazala și amețeala
Mai multe informații despre: Ameteala sportul la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: