Ameteala, obosela, panica
Nevasta mea sufera de un fel de dezechilibru al organismului.Acest lucru a aparut in urma cu 7 ani, in timul efectuarii unei sedinte de fizioterapie.La ultima sedinta a apucat-o o ameteala (nu se stie din ce cauza).Din acel moment viata lui nevastamea este un calvar.Analizele sunt bune dar permanent are ameteli(in acel moment se inroseste la fata), are o oboseala permanenta, bine-nteles deja urmate de atacuri de panica.Pot sa va spun ca a fost diagnosticata cu (sindrom premenstrual, spondiloza cervicala, are chisti de lambli, bila lenesa ), dar nu se stie din ce cauza se simte permanent rau.Va rog foarte frumos sa ne ajutati cu un diagnostic sau un tratament deoarece nu mai stiu la ce medic sa mergem.Efectiv nu are o viata normala, nu mai merge nicaieri singura de frica sa nu o apuce raul.Ne-am gindit si la dereglari hormonale.
5 comentarii
analize in ceea ce priveste anemia ati facut?incercati si sedinte de psihoterapie
si eu am aceleasi simtome ca ale sotiei dvs, dar doctorii nu mi-au pus nici un diagnostic pana acum.daca sotiei dvs doctorii i-au pus un diagnostic va rog sa veniti cu noutati pe forum
In aceeasi situatie ma aflu si eu, iar singurul raspuns dat de medici este acela ca, , aveti fierea lenesa, evitati grasimi, carne de porc, fumat, etc, ,.sincer imi este frica sa ma urc la volan, sau sa plec pe undeva singur.astept raspuns
VA MULTUMESC
VA MULTUMESC
nu spuneti insa ce ati gresit mult in trecut, asta ar fi de ajutor(boli psihice ar p fi daca in trecut ati ales spiritul lumii si nu pe Dzeu)(asta pt a elimina psihicele)(doar ea poate spune daca nu este psihic)(de ce alimente abuzati?), cum vreti sa deduca, daca nu au informatii, macar cele ce se cunosc.
am auzit despre un caz ca acesta la televizor.o femeie a inceput sa aiba ameteli dupa ce a zburat cu avionul.Se pare ca i s-a dereglat ceva la creier care tine de echilibru, ceva cu gravitatia, iar dupa mai multe controale la zeci de medici a fost int-un final diagnosticata cu, , sindromul debarcader". A stat multi ani asa pentru ca nici un doctor n-a putut sa-i spuna ce are.In caz de zburati cu avionul si apoi aveti ameteli luati in considerare si acest aspect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dereglare hormonala?
- 14cum se poate trata anxietatea??-
- 5inainte eram o persoana foarte activa, iar acum nu mai am pofta de nimic as sta in pat cand vin de l
- 44Tratamente pentru agorafobie si atacuri de panica
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 419tulburare de panica-atacuri de panica
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 3Scaun ciudat
- 3vertij, ameteli
- 0dereglare hormonala
- 1de ceva vreme ametesc
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 6De un an, cand mi se face foame ametesc ff rau..
- 1prolaps de valva mitrala
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 11Tehnicile de relaxare functioneaza sau nu?
- 6Oboseala, sensibilitate la lumina, usoara ameteala
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 0Dereglări hormonale dupa Cerazette
Mai multe informații despre: Atacurile de panica dereglarea hormonala Ameteala Oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: