Ameteala
Buna ziua.
Mi s-a intamplat sa ametesc de vreo 3 ori in ultimul an si mi s-a parut ciudat pentru nu mi se mai intamplase. Nu pot sa imi dau seama care ar fi motivul pentru ca ameteala ar fi cam singurul semn. O singura data mi se pare k mi-a fost putin greata si in rest se instala o durere de cap(frontal), asta la ceva timp dupa ce ma luat ametela, tocmai datorita ei. Ultima oara a fost chiar ciudat pentru ca m-am trezit de dimineata ametit, si mi-a trecut p parcursul zilei, dar in rest ma simteam f bine, asta inainte sa ma ia durerea d cap din cauza ametelii. Primele doua dati, daca inchideam ochii simteam ca se invarte patul cu mine, a treia oara nu prea. De fiecare data n-am avut rabdare sa stau in pat pana trecea si imi continuam activitatea normala. De fiecare data am luat cate un calciu, o data un panadol si o data un magne b6, dar nu stiu care si ce efect a avut. Am 21 de ani, greutate normala, fac sport, nu fumez, nu beau si nici nu stiu sa sufar de vreo boala.
Mi s-a intamplat sa ametesc de vreo 3 ori in ultimul an si mi s-a parut ciudat pentru nu mi se mai intamplase. Nu pot sa imi dau seama care ar fi motivul pentru ca ameteala ar fi cam singurul semn. O singura data mi se pare k mi-a fost putin greata si in rest se instala o durere de cap(frontal), asta la ceva timp dupa ce ma luat ametela, tocmai datorita ei. Ultima oara a fost chiar ciudat pentru ca m-am trezit de dimineata ametit, si mi-a trecut p parcursul zilei, dar in rest ma simteam f bine, asta inainte sa ma ia durerea d cap din cauza ametelii. Primele doua dati, daca inchideam ochii simteam ca se invarte patul cu mine, a treia oara nu prea. De fiecare data n-am avut rabdare sa stau in pat pana trecea si imi continuam activitatea normala. De fiecare data am luat cate un calciu, o data un panadol si o data un magne b6, dar nu stiu care si ce efect a avut. Am 21 de ani, greutate normala, fac sport, nu fumez, nu beau si nici nu stiu sa sufar de vreo boala.
1 comentarii
poate fi de la mancare daca nu mancati sau poate fi pe sistem nervos!dar va poate ajuta un parapsiholog asa daca nu aveti boli ereditare!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 4Lovitura la cap, ameteli
- 4Ameteli si dureri de cap in urma expunerii la temperaturi joase
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 4Lovitura la cap
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 3greata, ameteli, respiratie dificila
- 1ameteli si amorteli
- 4probleme la un copil de 15 ani
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 10Ameteli, greturi etc
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 6La ce medic sa apelez?
- 6Ma simt pe alta lume! Ajutor!
- 0Amețeli, nu pot sta in picioare.
- 2Anxietate si/sau depresie si ameteala
- 5Care ma poate ajuta va Rog frumoss.Va rogg
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: