Ameteala

Buna ziua.
Mi s-a intamplat sa ametesc de vreo 3 ori in ultimul an si mi s-a parut ciudat pentru nu mi se mai intamplase. Nu pot sa imi dau seama care ar fi motivul pentru ca ameteala ar fi cam singurul semn. O singura data mi se pare k mi-a fost putin greata si in rest se instala o durere de cap(frontal), asta la ceva timp dupa ce ma luat ametela, tocmai datorita ei. Ultima oara a fost chiar ciudat pentru ca m-am trezit de dimineata ametit, si mi-a trecut p parcursul zilei, dar in rest ma simteam f bine, asta inainte sa ma ia durerea d cap din cauza ametelii. Primele doua dati, daca inchideam ochii simteam ca se invarte patul cu mine, a treia oara nu prea. De fiecare data n-am avut rabdare sa stau in pat pana trecea si imi continuam activitatea normala. De fiecare data am luat cate un calciu, o data un panadol si o data un magne b6, dar nu stiu care si ce efect a avut. Am 21 de ani, greutate normala, fac sport, nu fumez, nu beau si nici nu stiu sa sufar de vreo boala.
Mi s-a intamplat sa ametesc de vreo 3 ori in ultimul an si mi s-a parut ciudat pentru nu mi se mai intamplase. Nu pot sa imi dau seama care ar fi motivul pentru ca ameteala ar fi cam singurul semn. O singura data mi se pare k mi-a fost putin greata si in rest se instala o durere de cap(frontal), asta la ceva timp dupa ce ma luat ametela, tocmai datorita ei. Ultima oara a fost chiar ciudat pentru ca m-am trezit de dimineata ametit, si mi-a trecut p parcursul zilei, dar in rest ma simteam f bine, asta inainte sa ma ia durerea d cap din cauza ametelii. Primele doua dati, daca inchideam ochii simteam ca se invarte patul cu mine, a treia oara nu prea. De fiecare data n-am avut rabdare sa stau in pat pana trecea si imi continuam activitatea normala. De fiecare data am luat cate un calciu, o data un panadol si o data un magne b6, dar nu stiu care si ce efect a avut. Am 21 de ani, greutate normala, fac sport, nu fumez, nu beau si nici nu stiu sa sufar de vreo boala.
1 comentarii

poate fi de la mancare daca nu mancati sau poate fi pe sistem nervos!dar va poate ajuta un parapsiholog asa daca nu aveti boli ereditare!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 2de aprox. 2 ani de zile ma confrunt cu ameteli constante
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 3ameteli
- 1Ameteala continua
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 1Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 5ameteala cand ma pun la somn de aprox. 2 luni
- 4Ameteala puternica
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 5simt un nod in gat si am niste ameteli
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 0Starea mea: voma si ameteli
- 2dureri, usturime in git, febra
- 1Ameteala continua de o saptamana, ajutati-ma va rog !
- 1Ameteala in urma consumului unor alimente din comert
- 1Ameteli, numai afara
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: