sper ca nu o sa treceti cu vederea!
mai oameni buni ! am 21 de ani, nu prea am facu sex ! adik mai delok, o data mai demult ! problema este ca am ameteli fff mari, stari de lesin, tremuraturi, chestia asta mi sa intamplat acum 8, 9 luni de zile si persista si acum, nu pot merge singur la munca, de iesit pe afara nu mai vorbesc ! OARE SA FIE DIN CAUZA CA NU AM FACUT SEX ? SAU CE O FII ??VA ROG DATI-MI UN SFAT !
8 comentarii
Problema ta nu este ca nu ai facut sex este cu totul altceva.S-ar putea sa ai calciul scazut sau o stare de anxietate.Simptomele acestea si multe altele inca le am si eu de aproape 3 ani.Cel mai bine fa-ti analizele ca sa te convingi.
Sexul are multe beneficii ( in special cel de calitate) dar in cazul tau simptomele nu cred ca se datoreaza faptului ca esti virgin. Recomand niste analize : hemoleucograma, nivelul electrolitilor ( Ca, Na, K etc, ), VSH, fibrinogen, PCR. Apoi medicul tau de familie in urma rezultatelor te poate indruma catre un consult de specialitate. S-ar putea sa fie o tulburare metabolica, neurologica , imunologica sau chiar altceva.
Imi cer scuze, formularea ta in legatura cu viata ta sexula a fost cam ambigua, deci nu mai esti virgin doar ca nu ai mai facut sex de nult timp ; asta nu schimba cu nimic datele problemei, raspunsul meu medical este acelasi
Nu are legatura cu sexul da o fuga la un medic si niste analize sunt bune...
pai ma-m saturat de analizeee am facut de 4 ori analize si mi se spune mereu cas sanoatos tun!!!!!!!!!! tine ceva de neurologie, ce sa fie ca nu stiu unde sa ma mai duc !!! ceva encefal ??
Du-te la un neurolog! Trebuie sa-ti faci si un EEG daca analizele de sange iti sunt bune. Starile de lesin nu sunt OK. Iti aduci aminte ce ti se intampla? Sunt urmate de somn?
ma simt in nesigurantza si vreau sa stau cu cineva undeva acasa in pat ! si aprob ca de multe ori trag la somn! deobicei dorm mult!
IA LEGATURA CU UN MEDIC NU ESTE DE NATURA GINECOLOGICA PROBLEMA TA
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4senzatie de ameteala, lesin
- 4ameteli, stare de slabiciune in corp
- 4Ameteli aproape in fiecare zi
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 4ameteala, tremur si sange pe nas... + cura de slabire
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 0ameteli puternice
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 1ameteli si inegrirea priviri
- 2Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 1Ameteala
- 4cornete nazale
- 10Ameteli, senzatie de cutremur, amorteala membrelor, depersonalizare, etc
- 8Ameteala continua
- 7Ameteala non-stop
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
- 2Ameteala, greata, cofuzie
Mai multe informații despre: Ameteala Tremuraturile absinenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: