e vorba de hipertensiune?
Buna ziua! Azi am avut urmatoarele simptome: senzatia ca mi se opreste inima, ameteala, intunecarea privirii, tremuraturi, moleseala in picioare, senzatie de lesin, senzatie de irealitate, presiune pe piept, dureri vagi la inima, presiune in urechi...Este vorba de hipertensiune? Sau.?
5 comentarii
In ce conditii ti-au aparut aceste simptome? Stress, ai consumat mai multa cafea, alcool, ai fumat mai mult, ai depus un efort mai intens? Ai mai avut asemenea probleme pana acum? Esti o fire emotiva ? Anul trecut ti-ai facut vreo analiza?
Am avut o perioada cand consumam o cana cu ness in fiecare zi, de fumat, n-am fumat niciodata, si nici efort n-am facut. Si da, sunt o fire mai emotiva...De analiza, mi-am facut anul trecut si anul asta niste analize, cum ar fi sange, ekg si echografie cardiaca...Toate au iesit bine, si calciu si magneziu si glicemie si ekg si echo...Tensiunea in general o am, 12 cu 8 sau 13 cu 8...Mi s-a spus ca ar fi atacuri de panica si tulburare anxioasa paroxista, dar.inca nu sunt sigur ca nu este ceva de la inima. D-asta am si apelat acest forum, poate se gaseste vreo solutie si pt. mine...Simptomele au aparut brusc cam prin luna iulie anul trecut. Dar aveam zile cand ma simteam bine, erau zile cand nu ma simteam bine. De asemenea, am observat ca in concediu sau in orice iesire din bucuresti, ma simt bine...Deja m-am saturat de aceste simptome si as vrea sa cam scap de ele dar nu stiu cum...
Daca toate analizele si inbvestigatiile facute spui ca sunt normale, inclusiv cele la inima, e posibil ca toate manifstarile tale sa aiba un substrat psihologic, emotional .Faptul; ca atunci cand pleci in concediu, cand evadezi din cotidian, agitatie, stress si responsabilitate, te simti mai bine, sustine cele spuse de mine. Intreaba medicul de familie daca poti utiliza produsul numit Vagostabyl si cand vei putea sa faci si analiza hormonilor tiroidieni.Numai bine!
Multumesc frumos de raspuns. O sa-mi fac un control si la tiroida. Sa vdm ce se mai intampla.
iau tratament de 6 luni, ma doare dupa cap miinile, picioarele am avut tensiunea 22 cu 7, 8, 9 a scazut pina la 17 cu 9 18 cu 9 mai jos nu scade.ce ma sfatuiti? iau enap si tertensif.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9insuficienta de aer
- 2ma ajuta cineva ?
- 3deviatie de sept, polip partea dreapta si rinita
- 4Ameteli, gaze, gust metalic, saliva maro-deschis-rosiatica
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 4simt la baza craniului senzatii de arsura, usturime
- 3stari de ameteala, greata..
- 24Ametesc foarte rau!
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 8Ameteli zi de zi timp de 5 luni
- 5ajutor! am tensiunea mare 14, 8
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 4Stare de ameteala
- 5simt un nod in gat si am niste ameteli
- 1Ameteala, Hipertensiune
- 1circulatie cerebrala proasta?
- 18intrebare
- 2Ameteala continua; tulburari vedere, memorie, concentrare, vorbire etc
- 1Spasme musculare inferioare, superioare, buze, oculare
Mai multe informații despre: Hipertensiunea Ameteala Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Tremorul esential, familial sau benign
- Hipertensiunea intracraniana
- Hipertensiunea pulmonara
- Hipertensiunea portala
- Hipertensiunea arteriala (HTA)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Boala cardiaca hipertensiva
- Hipertensiunea arteriala la copil
- Tremuraturile - tremuratul mainilor
- Inhibitorii enzimei de conversie (IECA)
- Amețeala
- Tremuraturi
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: