Ce poate fi oare? amețeală cu pierderi de echilibru
Buna. Am 21 de ani și prima data când am simțit ceva in neregula la mine a fost o ușoară presiune in spatele cefei acum 2 luni cu o senzație de amețeala in corp, in urma unui stres cu plâns puternic. Nu pot garanta ca aceasta este cauza neaparat.
Apoi au urmat momente asemanatoare cu manifestări de genul, amețeala fiind un pic mai puternica însoțită de pierderi de echilibru. Ultima data când s-a întâmplat asta am simtit și o durere la nivelul gâtului, probabil fiind forțată sa nu stau in pat ( ma pregăteam sa plec la un eveniment).
Dimineata ma trezesc cu încheieturile ușor amortite, și uneori simt in partea dreapta a gâtului o ușoară incomodare, ca și cum m-ar strânge. Sper sa nu fie vorba de o compresie a nevului. Piciorul drept îl simt puțin mai greu ca celălalt când ma deplasez și parca simt ceva in spatele capului. Uneori mai am senzația de mers teleghidat.
Nu știu ce poate fi. Ar trebui neaparat sa fac un RMN?
Apoi au urmat momente asemanatoare cu manifestări de genul, amețeala fiind un pic mai puternica însoțită de pierderi de echilibru. Ultima data când s-a întâmplat asta am simtit și o durere la nivelul gâtului, probabil fiind forțată sa nu stau in pat ( ma pregăteam sa plec la un eveniment).
Dimineata ma trezesc cu încheieturile ușor amortite, și uneori simt in partea dreapta a gâtului o ușoară incomodare, ca și cum m-ar strânge. Sper sa nu fie vorba de o compresie a nevului. Piciorul drept îl simt puțin mai greu ca celălalt când ma deplasez și parca simt ceva in spatele capului. Uneori mai am senzația de mers teleghidat.
Nu știu ce poate fi. Ar trebui neaparat sa fac un RMN?
3 comentarii
Bună ziua ! Vă recomand sa mergeti la un medic neurolog pentru consult. El poate să va spuna daca este nevoie de RMN sau nu.
Am fost si EEG-ul a ieist bun. A spus ca e pe fond de stres și anxietate.
Cel mai probabil. Aveti grija la aceste stari emotionale puternice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 5tensiunea mare, ameteli si uneori dureri de tample
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 8Simt de ceva timp ameteli
- 16ameteala si dureri in piept
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 4Ametesc rau, lesin... atunci cand mi se face foame
- 7se poate sa ameteasca din cauza unei raceli?
- 1Ameteli, senzatie ca sunt beat de foarte mult timp
- 4ameteala permanenta
- 5ameteli la schimbarea pozitiei corpului
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 2ameteli si amorteli
- 2ameteli, pierderea echilibrului
- 0Ameteli, unghii rosii
- 4Vertij cand beau apa repede sau cand ma inec
- 5Ameteala, slabiciune in corp si furnicaturi fata si cap
- 1Ameteli continue
- 2Ameteli in continuu fara dureri de cap sau alte simptome
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: