Ameteala puternica..rog un sfat..o parere

29-08-2010
rrox
Nu este medic/terapeut
rrox
Buna ziua.De vreo saptamana ametesc continu, la inceput doar seara cand ma asezam in pat si dimineata indiferent daca ma ridicam brusc sau nu.Acum vad ca si in timpul zilei sant ametita.Vreau sa mentionez ca 40 de zile am luat Calmepam 1.5 una pe zi..iar acum de 2 saptamani iau o zi da una nu.Aceste pastile le-am luat pt alte afectiuni si intrebarea mea este sa fie oare de la ele de la faptul ca le-am rarit???
Uneori daca ma ridic din pat..ori ridic doar capul se invarte totul cu mine...vad mai multe obiecte..si cineva mia zis ca e efectul advers la calmepam si faptul ca le raresc.nu stiu ce sa mai cred.Tensiunea ieri era 10/6...callcemie si mg bune...niciodata nu am mai patit asa ceva...rog un raspuns daca se poate ca m-am saturat de probleme care tin de la inceputul anului...Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
08-09-2010, ora 23:44
tema
Nu este medic/terapeut
tema
rrox, vad ca nu ti-a scris nimeni pana acum, eu as putea sa-ti spun cam ce ar trebui sa verifici in legatura cu simtomele tale. Vad ca ai si tensiunea cam mica si exact simtomele astea le-am vut si eu si nimeni nu a putut sa imi spuna ce am. Eu ameteam si cand intorceam capul dintr-o parte in alta stand culcata. Mi-am dat seama singura ce a fost abia cand mi-am scos maseaua de minte. Aveam o carie foarte greu de depistat iar ea s-a infectat cate putin in timp. Nu am simtit nimic decat aceste ameteli si aveam tensiunea mica. Fa-ti un control stomatologic si daca nu e nimic acolo, oricum cred ca e o infectie pe altundeva. Si mai lasa calmepam-ul ! Ia-l asa, din ce in ce mai rar pana scapi de el ca faci dependenta si nu e bine.
Fa-ti si analize la sange, posibil ai o anemie. Daca iti iese cumva sideremia mica - (adica fierul ) atunci sa cauti, ca mai mult ca sigur e un e-coli pe undeva (vaginal sau urinar ). E-coli iti mananca fierul si asa faci anemie. Poti sa nu simti nimic si sa nu crezi ca esti bolnava, dar ametelile tale spun ca este ceva !
Asa ca, mergi pe aceste trei analize -stomatologie -vezi pe la ceva lucrari mai vechi, pote sub o plomba. Apoi -urocultura si secretia vaginala cu antibiograma neaparat. Analizele astea oricum femeile ar trebui sa le faca macar o data, de doua ori pe an. Vezi ca tensiunea 10 cu 6 nu e buna, e cam mica.
0
09-09-2010, ora 16:08
rrox
Nu este medic/terapeut
rrox
ITI MULTUMESC FRUMOS PT RASPUNS...INTRE TIMP AM MERS LA MEDICUL CARE MIA DAT CALMEPAM..SI MIA ZIS CA AMETEALA POATE SA FIE O SPONDILOZA CERVICALA..MIA DAT STUGERON si e mai bine..oricum voi face si ce mi-ai spus tu...calmepamul l-am rarit stiu ca da dependenta dar dacaa asta mi sa dat asta am luat si a fost bine..inca odata multumesc mult si numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •