Ameteli
Stare de dezechilibru( cap beat), in pat sau pe scaun totul ok, analize bune( Ct/Rmn/Doppler), flebolog, neurolog, teste vestibulare( prezent nistagmus dobandit, dupa tratament a disparut) fara probleme de vedere, in trecut atacuri de panica, in prezent stare de anxietate din cauza situatiei actuale.psihoterapie la activ, vitamine, intr-adevar fumez.
am luat in considerare SM, ataxie, migrena fara aura, EBV nu mai stiu la ce sa ma gandesc!
Poate raspunde un medic care mi-ar putea da si alte raspunsuri!
E si greu sa diagnostichezi online fara un tablou clinic in fata!
Ca idee ori nebunia asta din ultimii ani isi spune cuvantul si anxietatea/depresia este boala secolului ca alta explicatie nu am!.Va multumesc si sanatate!
am luat in considerare SM, ataxie, migrena fara aura, EBV nu mai stiu la ce sa ma gandesc!
Poate raspunde un medic care mi-ar putea da si alte raspunsuri!
E si greu sa diagnostichezi online fara un tablou clinic in fata!
Ca idee ori nebunia asta din ultimii ani isi spune cuvantul si anxietatea/depresia este boala secolului ca alta explicatie nu am!.Va multumesc si sanatate!
4 comentarii
Asta am si eu, dar e din cauza deviatiei de sept, nu pot deloc sa respir bine pe nas si imi da si apnee in somn.
Ce tratament ai luat pentru nystagmus?
Ce tratament ai luat pentru nystagmus?
Cap beat poate fi derealizare. Tine de anxietate. Se trateaza cu antidepresiv.
@gladys: Multumesc pt raspuns!Conform medicului in urma testelor vestibulare, mi a prescris: Alanerv si Arlevert!
Am urmat tratamentul o luna!
Te rog sa consulti medicul de specili tate in caz de nevoie( se da doar cu reteta si se poate lua acest tratament maxim de 3 ori pe an).o zi buna
Am urmat tratamentul o luna!
Te rog sa consulti medicul de specili tate in caz de nevoie( se da doar cu reteta si se poate lua acest tratament maxim de 3 ori pe an).o zi buna
@clara_p: multumesc pt raspuns!
Am inceput psihoterapia!intr-adevar am avut in 2019 niste momente foarte agitate care au fost ca o cireasa pe tort!de acolo si starile de anxietate si panica!
o zi buna!
Am inceput psihoterapia!intr-adevar am avut in 2019 niste momente foarte agitate care au fost ca o cireasa pe tort!de acolo si starile de anxietate si panica!
o zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am ameteli puternice, stari de voma
- 6am nevoie de un sfat
- 4ameteli, stare de slabiciune in corp
- 2ameteli, stari de slabiciune
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 10stare de rau: voma, ameteli, temura corpul
- 4probleme la un copil de 15 ani
- 1Ameteala, dureri abdominale, stari de voma.
- 3de vreo 4 ani am stari de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 4ameteli, greturi si dureri de cap
- 0Cum pot scapa de ameteli?
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 1Ameteli dupa cazatura
- 1Anemie??
- 7Stari de ameteala, de lesin
- 20Ureche înfundata, stare de amețeală
- 10Amețeli, arsura și înțepături ale feței pe partea stângă
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: