Ii este frica prima data
Buna.
Am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala. Prietena mea actuala insa nu si-a inceput-o. Spune ca ar dori sa o inceapa cu mine si am ajuns de doua ori de cand a spus lucrul asta in punctul de a se intampla insa... se sperie.
Ii este frica ca nu cumva sa o doara. Suntem impreuna de cateva luni, e o fire mai sensibila dar chiar tinem unu la altu. Recent a folosit pentru prima data aborbante interne si a spus ca au fost foarte incomod si dureros. Este chair asa de dureros prima data la fete (asta ii intrebarea ei si in mare si a mea)? Daca da ati putea va rog sa imi ziceti daca as putea sa fac durerea asta... cat mai mica? Chiar nu mi-ar place ca dupa ea sa se simta rau... plus ca ei ii este frica sa nu o pararesc pe acest motiv.
Multumesc
Am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala. Prietena mea actuala insa nu si-a inceput-o. Spune ca ar dori sa o inceapa cu mine si am ajuns de doua ori de cand a spus lucrul asta in punctul de a se intampla insa... se sperie.
Ii este frica ca nu cumva sa o doara. Suntem impreuna de cateva luni, e o fire mai sensibila dar chiar tinem unu la altu. Recent a folosit pentru prima data aborbante interne si a spus ca au fost foarte incomod si dureros. Este chair asa de dureros prima data la fete (asta ii intrebarea ei si in mare si a mea)? Daca da ati putea va rog sa imi ziceti daca as putea sa fac durerea asta... cat mai mica? Chiar nu mi-ar place ca dupa ea sa se simta rau... plus ca ei ii este frica sa nu o pararesc pe acest motiv.
Multumesc
2 comentarii
un control la un medic ginecolog si acesta ii va spune problema... de ce o doare.
pai din punctul meu de vedere.. daca partenerul este atent cu tine si nu il intereseaza doar placerea sa... nu o sa doara.o sa simta o stare de disconfort...si totusi daca o doare chiar la tampon.. ar fi o problemutza...ar trebui sa consulte un doctor geniecolog! bafta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 8primul contact sexual
- 7poate ramane insarcinata?
- 4Dupa dezvirginare
- 6Picatura placerii-un pericol?
- 1Sarcina sau virus ?
- 5prima oara act sexual
- 4Prima data
- 0Ce e de stiut inainte de a dezvirgina o fata ?
- 3simptome dupa primul contact sexual (la fete) ?
- 6Buna ziua va rog sa ma ajutati!! Frenul sublingual
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
- 2Nelamuriri simptome dezvirginare
- 2Probleme erectie
- 1Este posibil sa nu pot duce un contact sexual?
- 1Oare sunt gravida?
- 1Pot fii însărcinată?
- 2Sunt confuza
- 0Primul contact sexual
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: