despre spermatozoizi si virginitate ori sarcină
Vreau sa ma ajutaţi cu un sfat, sa mă lămuriţi, am 15 ani iar prietenul meu 19 ani, eu cu el(ca multi altii) facem sex. Pana acum mi-a băgat doar degetul in vagin. Astăzi si-a introdus penisul in vaginul meu, m-a durut foarte tare iar la un moment dat a intrat a bagat de vreo 3 ori apoi a scos penisul a tot incercat sa ma bage si m-a durut (simteam ca o usturime nu ştiu ) nu avea prezervativ, si sunt virgina, e prima data.
Doresc sa ştiu daca mai sunt virgina ? Sau daca am rămas însărcinată cu toate ca ştiu ca trebuie sa isi dea drumu in mine dar mie foarte frica.ideea e ca inainte de aşi introduce, si-a dat drumu înainte cu 30 de min cam de 2 ori... am citit undeva cum că rămân spermatozoizi si chiar daca te speli ei rămân pe penis.. iar prietenul meu fiindcă a bagat nu ştiu.. ce se întâmplă?
Acum de dim cand m-am trezit m-am dus la baie si aveam umpic de sange pe tamponul de zi. Èšin sa anunţ ca menstruaţia mi-a trecut acum 2 zile.
Ce se întâmplă?
Doresc sa ştiu daca mai sunt virgina ? Sau daca am rămas însărcinată cu toate ca ştiu ca trebuie sa isi dea drumu in mine dar mie foarte frica.ideea e ca inainte de aşi introduce, si-a dat drumu înainte cu 30 de min cam de 2 ori... am citit undeva cum că rămân spermatozoizi si chiar daca te speli ei rămân pe penis.. iar prietenul meu fiindcă a bagat nu ştiu.. ce se întâmplă?
Acum de dim cand m-am trezit m-am dus la baie si aveam umpic de sange pe tamponul de zi. Èšin sa anunţ ca menstruaţia mi-a trecut acum 2 zile.
Ce se întâmplă?
3 comentarii
CAND te joci cu focul te arzi.
Cea mai simpla joaca poate duce la probleme, asa ca daca vrei sa stii daca teai ars asteapta cel putin doua saptamani si fati un test de sarcina, sau daca parintii tai te duc la ginecolog din cand in cand sa te verifice cum fac multi parinti, gaseste o scuza credibila sau stai de vorba cu ei sa naibe un soc.
SUCCES IN VIATA DE FEMEIE.
Cea mai simpla joaca poate duce la probleme, asa ca daca vrei sa stii daca teai ars asteapta cel putin doua saptamani si fati un test de sarcina, sau daca parintii tai te duc la ginecolog din cand in cand sa te verifice cum fac multi parinti, gaseste o scuza credibila sau stai de vorba cu ei sa naibe un soc.
SUCCES IN VIATA DE FEMEIE.
Nu vreau sa bagi frica in mine.. s-a întâmplat ceva îngrijorător sau nu ?
CITESTE cu atentie measajul si daca vrei sa stii sigur fa un test de sarcina dupa 2 saptamani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 3sex neprotejat la adolescenti
- 3de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept
- 8primul contact sexual
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 3insarcinata? :((:((
- 7oare sunt gravida?
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 4Dupa dezvirginare
- 4Cum sunt primele contacte sexuale?
- 1copil de 13 ani, obsedat sexual ?
- 3Cum sa il satisfac (mai bine)?
- 6dureri in timpul actului sexual (am 16 ani)
- 3virginitatea
- 5De ce nu e bine sa-mi incep viata sexuala la 16 ani
- 9mi-a intarziat ciclul.. sunt insarcinata?
- 1adolescenta si dezvirginare
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Spermatozoidul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: