contact sexual neprotejat URGENTA (nevoie sfat medic)
am 15 ani si am avut contact sexual neprotejat, ieri, adica am cam 16 ore, el nu a folosit prezervativ, iar eu nu am luat pastile. In 4-5 zile urmeaza sa imi vina cm sa iau pilula de a 2-a zi? sau sa astept pana la menstruatie sa iau anticonceptionale? Nevoie de raspunsul/sfatul/recomandarea unui medic ginecolog urgentttt!
3 comentarii
Dacă băiatul respectiv a ejaculat înăuntru atunci ar fi cazul sa iei pilula de a2a zi, în schimb dacă nu a făcut-o nu ai avea de ce sa îţi faci griji
Buna ziua,
La varsta de 15 ani ovulatia si ciclul menstrual nu pot fi regulate, prin urmare nu se poate stii exact daca poate fi vorba despre o sarcina sau nu.
De asemenea pilula de a 2-a zi se ia pana la 72 de ore dupa contactul sexual neprotejat si protejeaza doar 75 %.
Este necesar un consult de planning familial.
O zi placuta!
La varsta de 15 ani ovulatia si ciclul menstrual nu pot fi regulate, prin urmare nu se poate stii exact daca poate fi vorba despre o sarcina sau nu.
De asemenea pilula de a 2-a zi se ia pana la 72 de ore dupa contactul sexual neprotejat si protejeaza doar 75 %.
Este necesar un consult de planning familial.
O zi placuta!
Nu, ejacularea a avut loc pe dinafara am uitat sa precizez ca a fost primul meu contact. Doar ca ma gandesc la acel lichid care iese atunci cand penisul masculin este excitat si care din cate stiu contine spermatozoizi suficienti pentru o sarcina, plus ca am avut dureri de sani 2 zile dupa acum nu mai am, dar am dureri de ovare si imi simt vezica urinara putin umflata, ma doare si coloana in zona de jos. Stiu ca si pilula de a 2-a zi are efecte adverse neplacute, imi recomandati sa o iau sau nu? Si care sunt acele reactii adverse? Multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 2am 18 ani si as vrea sa folosesc alta metoda de contraceptie, ce imi recomandati?
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 3mi-a fost foarte greu sa ejaculez, a durat o ora...
- 3sex neprotejat la adolescenti
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 3prea mult sex, oare?
- 17este bine sa imi incep viata sexuala de la 14 ani?
- 3insarcinata? :((:((
- 9prima data ca niciodata...:((X(
- 4Dupa dezvirginare
- 12Avort... insarcinata?
- 6dureri in timpul actului sexual (am 16 ani)
- 5de multe ori sex si tare si incet dar nu mi s-a rupt ata care e putin groasa
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 1daca il excit prea tare poate pati ceva peste ceva timp?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: