Leusteanul : inamicul grasimii ???
Daca stie cineva detalii despre ceaiul de leustean ? Mama unei prietene a slabit 8-10 kg in doua luni cu ceai de leustean, 3 cani / zi. Am vazut-o cu ochii mei deci stiu sigur ca a slabit dar ma gandeam daca a mai incercat cineva asa ceva.Din cate am citit prin sapaturile de pe goagal rau nu face, din contra e destul de sanatos. Astept comentariile voastre.
10 comentarii
Uite ce a scris calugarita Hildegard von Bingen acum 100 de ani de la Dzeu despre leustean:
"Leuşteanul crud dezbină natura omului şi o distruge. Când se fierbe fără alte ierburi în mâncare el face mintea şi trupul leneş. Fiert în mâncare împreuna cu alte ierburi (bune) nu dăuneaza prea mult."
Deci prea sănătos nu este leuşteanul şi trebuie evitat de bolnavi. Ca remediu se foloseşte la căteva reţete (impreuna cu vin si altele. Insa vinul are niste calitati care nu se pot inlocui cu apa).
.
"Leuşteanul crud dezbină natura omului şi o distruge. Când se fierbe fără alte ierburi în mâncare el face mintea şi trupul leneş. Fiert în mâncare împreuna cu alte ierburi (bune) nu dăuneaza prea mult."
Deci prea sănătos nu este leuşteanul şi trebuie evitat de bolnavi. Ca remediu se foloseşte la căteva reţete (impreuna cu vin si altele. Insa vinul are niste calitati care nu se pot inlocui cu apa).
.
O femeie a auzit de la cineva ca se poate slabi cu otet. A inceput sa bea in fiecare zi o mica cantitate. Dupa cateva luni a murit intr-un chin graznic. Este un exemplu dintr-o carte de homeopatie, despre efectul otetului la organsim. Otetul usuca ca un foc organele, asa cum scrie Hildegard.. Si aici intrase odata cineva care dorea sa slabeasca cu otet.
Femeia aceea a slabit la inceput intradevar. Asa poate fi si cu leusteanul... la sfarsit se vede daca i-a folosit intradevar, nu cumva ca aceasta pierdere in greutate sa fie exact dezbinarea pe care o numeste Hildegard. Eu unul nu as incerca leusteanul.
Tot ce ascris Hildegard este f. adevarat si cele mai multe retete sunt testate.
Femeia aceea a slabit la inceput intradevar. Asa poate fi si cu leusteanul... la sfarsit se vede daca i-a folosit intradevar, nu cumva ca aceasta pierdere in greutate sa fie exact dezbinarea pe care o numeste Hildegard. Eu unul nu as incerca leusteanul.
Tot ce ascris Hildegard este f. adevarat si cele mai multe retete sunt testate.
am baut si eu ceai de leustean dar in afara de faptul ca ma durea burta de nu puteam face mai nimic toata ziua nu am slabit niciun kg
Pentru slabit iau capsula de slabit de la arpharm care este buna.Multe persoane au reactii adverse, eu ma simt bine de la ea, depinde de organism, daca esti sanatos nu cred ca patesti ceva.
Pastilele de slabit au toate efecte daunatoare, indiferent daca il simtiti sau nu. Tocmai pe acest efect se bazeaza slabirea indusa.
Si eu daca doriti va pot face o pastila de "slabit" din toxine chimice.
Numai in Romania si tarile estice se vand astfel de pastile de slabit cu succes, in occident oamenii nu sunt asa de navi sa apeleze la aceste servicii.
Si eu daca doriti va pot face o pastila de "slabit" din toxine chimice.
Numai in Romania si tarile estice se vand astfel de pastile de slabit cu succes, in occident oamenii nu sunt asa de navi sa apeleze la aceste servicii.
Ma refer bineinteles numai la produse chimice si nu naturale.
Eu am slabit cu ajutorul unui medic nutritionist, acesta are la cabinetul dansului un sirop din plante de la care am slabit 15 kg intr-o luna si 2 saptamani, ma simt minunat.Acest sirop este adus din Anglia, este singurul produs natural care da rezultate.da rezultate foarte bune, cine doreste sa slabeasca
Buna, Ceransela!
Ne poti dezvalui si noua numele siropului minune adus tocmai din Anglia?
Ne poti dezvalui si noua numele siropului minune adus tocmai din Anglia?
Am un comentariu si pentru Scarface:
1.CalugaritaHildegard von Bingen nu a trait acum 100, ci cam acum 900 de ani.
2.S-a ocupat intr-adevar si de medicina(printre cartile ei cu caracter mistico-religios se gaseste si "Liber simplicis medicinae"), dar mi se pare exagerat ca in sec.XXI sa faci referire la lucrarea cuiva care a trait in plin ev mediu si care nu a beneficiat(N.B.) nici macar de studii de medicina la nivelul cunostiintelor din epoca.De altfel, din cate stiu, cartea ei nu a fost tradusa in romana, crede-ma ca am serioase indoieli despre acuratetea latinii tale si chiar am convingerea ca nu ai citit nimic scris de aceasta femeie, de altfel remarcabila pentru epoca in care a trait.
Acestea fiind spuse, cine a experimentat totusi, pe pielea lui, cura cu ceai de slabit care are ca ingredient principal leusteanul?
1.CalugaritaHildegard von Bingen nu a trait acum 100, ci cam acum 900 de ani.
2.S-a ocupat intr-adevar si de medicina(printre cartile ei cu caracter mistico-religios se gaseste si "Liber simplicis medicinae"), dar mi se pare exagerat ca in sec.XXI sa faci referire la lucrarea cuiva care a trait in plin ev mediu si care nu a beneficiat(N.B.) nici macar de studii de medicina la nivelul cunostiintelor din epoca.De altfel, din cate stiu, cartea ei nu a fost tradusa in romana, crede-ma ca am serioase indoieli despre acuratetea latinii tale si chiar am convingerea ca nu ai citit nimic scris de aceasta femeie, de altfel remarcabila pentru epoca in care a trait.
Acestea fiind spuse, cine a experimentat totusi, pe pielea lui, cura cu ceai de slabit care are ca ingredient principal leusteanul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scăderi in greutate şi oboseală
- 2kg in plus
- 2vreau sa slabesc.
- 3Cum reusesc sa slabesc?
- 16cum sa slabesc 8 sau 10 kg?
- 3poftiti la slabit!
- 10Ajutor sunt obeza!
- 3dieta daneza - merita?
- 3reusesc mereu sa slabesc cand imi propun
- 5va rog sa-mi recomandati un mod de a slabi, un regim
- 9Healthy cel mai bun produs de slabit