teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
buna,
cand se recomanda a se face testele hormonale?
incerc sa raman insarcinata din martie.
nu am probl de sanatate. am facut testul papanicolau in ianuarie si am avut o candida - pe care am tratat-o
sotul a facut spermograma si e ok...
n-as vrea sa pierdem timpul asteptand daca ar treb facute analize suplim...
merci
cand se recomanda a se face testele hormonale?
incerc sa raman insarcinata din martie.
nu am probl de sanatate. am facut testul papanicolau in ianuarie si am avut o candida - pe care am tratat-o
sotul a facut spermograma si e ok...
n-as vrea sa pierdem timpul asteptand daca ar treb facute analize suplim...
merci
4 comentarii
Testele hormonale se fac intr-o anumita etapa a investigatiilor pentru elucidarea cauzei unei infertilitati de cuplu.
Avand in vedere ca infertilitatea de cuplu este, prin definitie, starea care dureaza de cel putin un an si care (etc), reiese ca cel mai devreme se recomanda sa faceti teste hormonale in martie 2009.
Avand in vedere ca infertilitatea de cuplu este, prin definitie, starea care dureaza de cel putin un an si care (etc), reiese ca cel mai devreme se recomanda sa faceti teste hormonale in martie 2009.
va multumesc frumos...
as mai avea o intrebare: s-ar putea ca ovulatia sa se intample in a 10-11zi de la CM ?? mentionez ca am o mentruatie regulata, 27-28zile...
va intreb intrucat in a 10zi am simtit niste dureri gen cele pe care le am cand imi vine menstruatia...
astept cu interes rasp dvs.
va multumesc foarte frumos. o zi buna !!
as mai avea o intrebare: s-ar putea ca ovulatia sa se intample in a 10-11zi de la CM ?? mentionez ca am o mentruatie regulata, 27-28zile...
va intreb intrucat in a 10zi am simtit niste dureri gen cele pe care le am cand imi vine menstruatia...
astept cu interes rasp dvs.
va multumesc foarte frumos. o zi buna !!
Ovulatia are loc intotdeauna in ziua a 14-a +/- 1 inainte de menstruatia urmatoare. Se poate ca ovulatia sa fie dureroasa (Mittelschmerz). Deci, pentru a sti precis daca acele dureri au reprezentat ruperea foliculului trebuie asteptata menstruatia urmatoare. Daca va veni mai devreme cu 3 zile inseamna ca acela a fost momentul ovulatiei.
asi avea o intrebare pentru dn. doctor. Am o fetita de 6 ani si din noiembrie incerc sa raman insarcinata si nu se poate. problema este ca din ianuarie nu am ciclu si nici insarcinata nu sunt. acum un an a inceput sa am dereglari la ciclu am facut tratament cu anticonceptionale DIANE dar nu a ajutat nimic am avut candida la care am facut tratament dar ciclul nu este regulat si am crezut ca poate fi problema hormonala Va rog frumos sa -mi dati un sfat ce sa fac sunt necesare niste teste hormonale ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rujeola si pregatirea pentru o noua sarcina
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 5de ce nu raman insarcinata?
- 4imi doresc un copil
- 7de 5 ani incerc sa raman insarcinata...help
- 6rezultate spermograma
- 7rana pe col, candida, acum vreau un copil
- 5vreau un bebe, in prezent iau tratament pt atacul de panica
- 9pot ramane insarcinata?
- 39Vitex Agnus Castus, un miracol pentru sistemul hormonal feminin, dar nu numai
- 3vreau sa raman insarcinata...!
- 1tratament pentru a ramane insarcinata
- 0Incercare de un an de a face copil
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 3Interpretare spermograma
- 9NE DORIM FOARTE MULT UN COPIL
- 1Interpretare Spermograma
- 0Analize hormonale
- 0Interpretare Spermogramă
- 2Rezultat spermograma
Mai multe informații despre: Hormonii Pregatirea pentru sarcina spermograma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: