vreau sa slabesc cat mai repede si cat mai eficient

Am 24 de ani, sunt studenta si nu reusesc sa imi fac un program normal sa zic asa, nici cu luatul mesei nici cu orele de somn. Pentru ca job-ul si facultatea pe care o fac ( arhitectura ) presupun foarte mult de lucru in premanenta si multe nopti pierdute lucrand la proiecte si multe mese sarite si recuperate cand cum si cu ce se gaseste prin frigider sau cu diverse " gustari " care sa potoleasca cat mai repede foamea ca sa reusesc sa recuperez si somnul, am luat niste proportii de balenuta. Am 1, 63 inaltime si 78 de kg. Vreau sa slabesc cat mai repede si cat mai eficient. Va rog sa ma ajutati sa si reusesc. Va multumesc anticipat.
2 comentarii

Luat de pe net o lista cu alimentele si cu continutul lor in lipide, glucide, calorii
Aveti 2 solutii:
1. regim bazat pe calorii-1300cal/zi
2. regim bazat pe hidratii de carbon 25 hidrati de carbon/zi plus polivitamine in perioada curei!
Aveti 2 solutii:
1. regim bazat pe calorii-1300cal/zi
2. regim bazat pe hidratii de carbon 25 hidrati de carbon/zi plus polivitamine in perioada curei!

BUNA JOY!SFATUL MEU E SA INCERCI SA CALCULEZI CALORIILE PRODUSELOR PE CARE LE CONSUMI, EXISTA PE NET LISTE INTREGI.DIMINEATA PE STOMACUL GOL BEA UN PAHAR DE APA PLATA CU LAMAIE.BAFTA!PA

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 2As dori si eu daca se poate o dieta
- 6buna
- 10apa sau apa minerala - care este buna pt slabire?
- 3dieta pt 8 kg minus
- 85capsula de slabit
- 7alimentatie-nutritie-dieta
- 7capsula de slabit
- 40capsula de slabit - fara rezultat
- 14Boala autoimuna ??
- 4cum sa slabesc usor?
- 7vreau sa slabesc - 25-30 kg
- 8am incercat... incerc sa slabesc si nu pot
- 5ceaiul verde este bun pentru slabit?
- 6Pastile de slabit?
- 60Operatii de slabit