Probleme cu stomacul.
Salutare, numele meu este Andrei, si am varsta de 16 ani, de aproximativ 3-4 zile...ma confrunt cu o problema, aceea este ca dupa fiecare masa...adica chiar orice masa, orice as manca..incepe sa ma doara extrem de tare stomacul, iar in timp ce mananc (doar in timp ce mananc) apare o stare de greata..nu prea stiu ce ar trebui sa fac...sau unde sa ma duc..unde stau eu..nu sunt doctorii prea buni, sau specializati in asa ceva...si nu ar avea rost sa ma duc..degeaba si sa primesc un rezultat fals..care mi-ar ingreuna sanatatea...
Alte informatii : Varsta : 16 ani
Greutate : 58 kg
Inaltime : 1, 69
, , Scaunul" : Imediat dupa masa..ma simt oarecum balonat si cand ajung la, , scaun" apare o durere de burta, urmata de gaze...
Buline : Nu am incercat nimic..durerea nu-mi provoaca oarecum un disconfort extrem..dar...mai bine sa previn decat sa se agraveze...si as dori o parare, un ajutor...
Multumesc anticipat.
Alte informatii : Varsta : 16 ani
Greutate : 58 kg
Inaltime : 1, 69
, , Scaunul" : Imediat dupa masa..ma simt oarecum balonat si cand ajung la, , scaun" apare o durere de burta, urmata de gaze...
Buline : Nu am incercat nimic..durerea nu-mi provoaca oarecum un disconfort extrem..dar...mai bine sa previn decat sa se agraveze...si as dori o parare, un ajutor...
Multumesc anticipat.
2 comentarii
In asemenea situatii trebuie apelat la un medic gastroenterolog care in urma consultatiei si a investigatiilor necesare va va pune un diagnostic si va va da un tratament corespunzator.
Cu stima si respect:
dr Petre Muresan
Cu stima si respect:
dr Petre Muresan
In asemenea situatii trebuie apelat la un medic gastroenterolog care in urma consultatiei si a investigatiilor necesare va va pune un diagnostic si va va da un tratament corespunzator.
Cu stima si respect:
dr Petre Muresan
Cu stima si respect:
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
- 1dureri de stomac si stari de voma
- 4acum o luna am fost diagnosticata cu helicobacter pylori
- 0stare voma si dureri in zona stomacului
- 6Dureri de stomac si in spate.
- 6In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...
- 1Gust ciudat in gura si dureri de stomac
- 14Regim gastrita: ce sa mananc si ce nu?
- 3dureri stomac
- 2Problema cu stomacul sau cu fierea
- 2mancarime anala, dureri stomac
- 2dureri stomacale
- 1Durere puternica de stomac mai sus puţin de buric
- 1Presiune stomac
- 0Dureri de stomac dupa micul dejun
- 5durere stomac, balonare si flatulenta
- 6Enterocolita, febra si crampele la stomac sunt de nesuportat
- 0Afecțiune stomac
- 0Durere de stomac
- 0Probleme gastrice