dureri groaznice de stomac

Buna ziua Sotul meu are niste dureri groaznice de stomac. Acum cateva zile cand a venit de la serviciu era foarte transpirat si a baut apa rece din frigider Din momentul acela a inceput sa-l doara stomacul foarte tare. Am incercat cu supe si ceai de chimen menta... dar tot degeaba. Orice mananca incepe sa-l doara chiar nu poate dormi noaptea din cauza durerilor. Scaunul a fost normal dar dupa ceaiuri a inceput sa fie moale. Nu are stari de voma. Doar dureri insuportabile. Am crezut ca probabil e racit la stomac... se poate asa ceva...sau e un virus. Va rog sa ma ajutati. Momentan suntem plecati din tara si nu putem ajunge la medic exista ceva medicamente sau ceaiuri care pot ameliora durerile Multumesc
3 comentarii

Nu aveti asigurare medicala Ar trebui vazut urgent de un gastroenterolog Simptomatologia este sugestiva pentru boala ulceroasa si ar fi bine sa i se faca si o endoscopie digestiva superioara ecografie abdominala si apoi stabilit tratamentul numai bine

Nu avem asigurare medicala. Problema e ca nu are dureri in spate iar culoarea scaunului e normal iar cu ceaiuri sau supe fierbinti durerile trec pe moment apoi apar din nou.

In boala ulceroasa durerea nu iradiaza in spate daca ar fi astfel ne -am gandi la pancreatita In tara in care sunteti nu exista Serviciu de Urgenta gratuit Eu cred ca trebuie sa mergeti la medic nu se pot prescrie tratamente fara a vedea un bolnav care acuza o astfel de simptomatologie numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ulcer
- 3Durere de stomac si culoare ciudata a excrementelor
- 1durere stomac
- 5durere de stomac de o saptamana
- 3De vreo 3 zile ma doare stomacul dupa-amiaza
- 2dureri de stomac
- 4Dureri acute de stomac
- 6probleme la stomac de cateva luni, cand mananc dulce si mancare acrisoara
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 4infecţie la stomac?
- 1probleme la colon
- 1durere îngrozitoare de stomac
- 1Durere puternica de stomac mai sus puţin de buric
- 1Criza puternica de arsuri la stomac + balonare
- 0Dureri de stomac dupa micul dejun
- 1Din ce cauza am aceasta durere abdominala????
- 0Discomfort abdominal
- 0Bobite ca de mac in fecale ? diaree
- 2Dureri de stomac dupa defecatie
- 2Ma roade stomacul si de o luna ma plimb la medic
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: