dureri groaznice de stomac
Buna ziua Sotul meu are niste dureri groaznice de stomac. Acum cateva zile cand a venit de la serviciu era foarte transpirat si a baut apa rece din frigider Din momentul acela a inceput sa-l doara stomacul foarte tare. Am incercat cu supe si ceai de chimen menta... dar tot degeaba. Orice mananca incepe sa-l doara chiar nu poate dormi noaptea din cauza durerilor. Scaunul a fost normal dar dupa ceaiuri a inceput sa fie moale. Nu are stari de voma. Doar dureri insuportabile. Am crezut ca probabil e racit la stomac... se poate asa ceva...sau e un virus. Va rog sa ma ajutati. Momentan suntem plecati din tara si nu putem ajunge la medic exista ceva medicamente sau ceaiuri care pot ameliora durerile Multumesc
3 comentarii
Nu aveti asigurare medicala Ar trebui vazut urgent de un gastroenterolog Simptomatologia este sugestiva pentru boala ulceroasa si ar fi bine sa i se faca si o endoscopie digestiva superioara ecografie abdominala si apoi stabilit tratamentul numai bine
Nu avem asigurare medicala. Problema e ca nu are dureri in spate iar culoarea scaunului e normal iar cu ceaiuri sau supe fierbinti durerile trec pe moment apoi apar din nou.
In boala ulceroasa durerea nu iradiaza in spate daca ar fi astfel ne -am gandi la pancreatita In tara in care sunteti nu exista Serviciu de Urgenta gratuit Eu cred ca trebuie sa mergeti la medic nu se pot prescrie tratamente fara a vedea un bolnav care acuza o astfel de simptomatologie numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Omez pentru durerea de stomac
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 2ulcer
- 2O intrebare.
- 5dureri stomac si diaree mai mult de doua saptamani?
- 2Dureri de stomac
- 1dureri de stomac
- 6dureri stomac, foame si arsuri tot timpul
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 2dureri de stomac
- 2durere de stomac cu atac de panica
- 1Dureri cumplite de stomac
- 2Durere de stomac sau splina sau?
- 0roaccutane se poate lua cu un pansament gastric?
- 1durere îngrozitoare de stomac
- 0Arsuri stomac si stari de greata si de lesin
- 16Durere de stomac urmată de o durere puternica in spapate
- 2Dureri la nivelul stomacului
- 2De mai bine de o saptamana am dureri puternice de stomac
- 2Gastrită Va rog un răspuns
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: