dureri de stomac
Buna ziua,
Am 65 ani si de 1 saptamana ma roade stomacul si trebuie sa mananc ceva si apoi imi trece.De 2 zile am dureri de stomac, crampe puternice care ma tin vreo 3 ore si apoi imi trec.Imi puteti sugera despre ce boala as avea si ce tratament mi-ar trebui.
Am 65 ani si de 1 saptamana ma roade stomacul si trebuie sa mananc ceva si apoi imi trece.De 2 zile am dureri de stomac, crampe puternice care ma tin vreo 3 ore si apoi imi trec.Imi puteti sugera despre ce boala as avea si ce tratament mi-ar trebui.
1 comentarii
Ati putea avea ceva leziuni la nivelul stomacului.Incercati sa nu mai mancati prajeli o perioada ci mai mult fructe si legume crude.Renuntati la cafea daca obisnuiti sa beti, iar ca tratament va recomand Bitter suedez.Trateaza gastrita, afectiuni ale stomacului si umflaturi ale ficatului.E foarte bun si eficient.Multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme digestive: durere de stomac si balonari
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 5sangerari anale, dureri de stomac, constipatie
- 3durere stomac si spate?
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 4Durere in stomac si in spate.
- 2dureri de stomac si voma
- 4Tantum poate provoca iritatie gastrica?
- 3probleme cu stomacul
- 2Dureri de stomac
- 5Antibioticele si menstruatia
- 4dureri stomac in timpul antibioticelor
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 6Durere de stomac, tremurat si tensiune
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 1Presiune stomac
- 0Dureri de stomac dupa micul dejun
- 0O înțepătură in stomac, acum doar dureri.
- 4Gastrita sau altceva?
- 1Dureri de stomac
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: