Discomfort abdominal

Va rog sa ma ajute cineva ! Totul a inceput de vreo 6 luni la inceput durere usoara in partea dreapta langa ficat apoi centrala cam o data de doua ori pe zi simteam o înțepături ca o injunghiere i zona esofagului superior care dura doar o secunda asta a fost in primele 4 luni de 2 luni nu mai am dureri dar acum in zona inferioară am un disconfort continu ca o balonare nici nu stiu cum sa il descriu cand ma misc parca imi simt stomacul cum se misca in mine cand nu ma misc nu simt absolut nimic
In aceste 6 luni am avut cam pe la mijloc o perioada de 2 saptamani care am fost perfect si am crezut ca am scăpat dar acum a aparut disconfortul
Am facut analize la sânge totul e perfect
Am facut ecograf nu a vazut nimic Scaune zic eu normale cam o data pe luna vad putin sânge pe hartia igienică poate am hemoroizi zic eu, si ce am observat ca daca mănânc picant am diaree si ma ustura îngrozitor in zona anusului
Poate cineva sa ma ajute? Sa imi spună ce sa fac?
In aceste 6 luni am avut cam pe la mijloc o perioada de 2 saptamani care am fost perfect si am crezut ca am scăpat dar acum a aparut disconfortul
Am facut analize la sânge totul e perfect
Am facut ecograf nu a vazut nimic Scaune zic eu normale cam o data pe luna vad putin sânge pe hartia igienică poate am hemoroizi zic eu, si ce am observat ca daca mănânc picant am diaree si ma ustura îngrozitor in zona anusului
Poate cineva sa ma ajute? Sa imi spună ce sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Balonare si durere surda dreapta burta
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 1dureri de stomac
- 6Am o intrebare despre nevoia de a manca multa paine
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 1dureri de stomac
- 3Dureri de stomac si discomfort
- 3dureri abdominale si balonari, gaze foarte multe
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 2Ma balonez foarte tare de la mirosuri
- 1dupa ce mananc ma simt rau
- 0Disconfort abdominal, tensiune abdominala
- 9Disconfort abdominal - greu de explicat
- 0Bobite ca de mac in fecale ? diaree
- 1Durere de stomac si balonare
- 3Umflata, cauze negasite
- 8Gastrita, ulcer sau colon iritabil?
- 2Balonare după 5 - 10 min de mers pe jos
- 4Gastrita sau altceva?
- 1Disconfort după masă
Mai multe informații despre: Balonarea abdominala Disconfortul abdominal durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: