Discomfort abdominal
Va rog sa ma ajute cineva ! Totul a inceput de vreo 6 luni la inceput durere usoara in partea dreapta langa ficat apoi centrala cam o data de doua ori pe zi simteam o înțepături ca o injunghiere i zona esofagului superior care dura doar o secunda asta a fost in primele 4 luni de 2 luni nu mai am dureri dar acum in zona inferioară am un disconfort continu ca o balonare nici nu stiu cum sa il descriu cand ma misc parca imi simt stomacul cum se misca in mine cand nu ma misc nu simt absolut nimic
In aceste 6 luni am avut cam pe la mijloc o perioada de 2 saptamani care am fost perfect si am crezut ca am scăpat dar acum a aparut disconfortul
Am facut analize la sânge totul e perfect
Am facut ecograf nu a vazut nimic Scaune zic eu normale cam o data pe luna vad putin sânge pe hartia igienică poate am hemoroizi zic eu, si ce am observat ca daca mănânc picant am diaree si ma ustura îngrozitor in zona anusului
Poate cineva sa ma ajute? Sa imi spună ce sa fac?
In aceste 6 luni am avut cam pe la mijloc o perioada de 2 saptamani care am fost perfect si am crezut ca am scăpat dar acum a aparut disconfortul
Am facut analize la sânge totul e perfect
Am facut ecograf nu a vazut nimic Scaune zic eu normale cam o data pe luna vad putin sânge pe hartia igienică poate am hemoroizi zic eu, si ce am observat ca daca mănânc picant am diaree si ma ustura îngrozitor in zona anusului
Poate cineva sa ma ajute? Sa imi spună ce sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 2Ce poate sa fie ?
- 5durere de stomac dimineatza
- 7Nu diger alimente
- 4acum o luna am fost diagnosticata cu helicobacter pylori
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 5Ce diagnostic pot sa am?
- 6in urma unei tentative de sinucidere am ramas cu dureri de stomac
- 2dureri de stomac
- 4Dureri acute de stomac
- 3dureri abdominale si balonari, gaze foarte multe
- 14Regim gastrita: ce sa mananc si ce nu?
- 6Durere de stomac, tremurat si tensiune
- 0roaccutane se poate lua cu un pansament gastric?
- 1Din ce cauza am aceasta durere abdominala????
- 0Bobite ca de mac in fecale ? diaree
- 0Balonare si altele
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
Mai multe informații despre: Balonarea abdominala Disconfortul abdominal durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: