Durere de stomac, tremurat si tensiune

Buna ziua.Ma numesc Mihai, am 19 ani si am o problema.De ceva timp, mai precis cam prin perioada septembrie-octombrie 2013, mi s-a intamplat prima oara sa ma doara stomacul, tensiunea mi-a crescut la 18 si am suferit de un tremur incontrolabil al corpului.Am fost la spital, mi-au facut testul de plamani si a rezultat ca sunt buni.Mi-au mai facut odata testul de tensiune si am avut 17 (asta la 2 zile distanta de primul eveniment) si mi-au mai facut un test numit fum la ochi, ekg.Problema e ca nu mi-au spus rezultatele analizelor si nici acum nu stiu ce am.Dupa un timp cam pe la inceputul anului acesta, m-a luat iar...Tremur incontrolabil, tensiune si o durere groaznica de stomac.
Cum incepe toata treaba?
Mai intai simt o durere la stomac, apoi imi creste tensiunea si apoi ma i-a un tremur al corpului.Nu stiu ce sa fac.Va rog ajutati-ma cu un sfat ceva...
P.S nu mai beau cola sau pepsi, mai precis nici un suc ce contine cofeina.
Cum incepe toata treaba?
Mai intai simt o durere la stomac, apoi imi creste tensiunea si apoi ma i-a un tremur al corpului.Nu stiu ce sa fac.Va rog ajutati-ma cu un sfat ceva...
P.S nu mai beau cola sau pepsi, mai precis nici un suc ce contine cofeina.
6 comentarii

Din ceea ce spuneti dumneavoastra retin doua lucruri importante: durerile de stomac si cresterea tensiunii arteriale. Acel tremor poate fi consecinta primelor. Nici una dintre acestea nu au ce cauta la varsta dumneavoastra. Poate fi vorba de o suferinta a stomacului gen gastrita sau ulcer. In acest caz va recomand sa consultati un medic gastro-enterolog. Probabil ca va fi nevoie de o gastroscopie pentru stabilirea diagnosticului. In al doilea rand nu este normal ca la varsta dumneavoastra sa aveti o asemenea tensiune arteriala. Poate fi o HTA secundara, data de o posibila afectiune a rinichiului. Trebuie sa apelati la un cardiolog si daca va fi nevoie si la un urolog pentru investigarea rinichului. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

parere:
posibil si HELYCOBACTER PILORY..
o analiza din sange sau scaun...costa 18 lei..
si-n cateva ore ai si rezultatul
sanatate
posibil si HELYCOBACTER PILORY..
o analiza din sange sau scaun...costa 18 lei..
si-n cateva ore ai si rezultatul
sanatate

Da, precizarea e buna. Eu imi mentin si recomandarile pe care vi le-am facut mai sus.
Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima :
dr Petre Muresan
Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima :
dr Petre Muresan

Si inca o precizare. E foarte bine sa nu amanati cu investigatiile. Cu drag
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Va multumesc.Chiar maine 3 martie am sa ma duc la analize.Nu conteaza banii in astfel de situatii...Imi e frica sa nu patesc altceva mai rau.Chiar nu vreau sa aman si am sa va spun ce a iesit la analize.Inca odata multumesc de sfaturi si va doresc o zi cat mai buna.

Si eu va doresc o zi cat mai buna si rezultate bune la investigatiile de maine. Va rog sa informati medicul cu toate simptomele, cu toata evolutia pe care ati avut-o, ca sa stie ce sa urmareasca in mod special. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu respect si stima :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am descoperit ca am o tensiune anormala, de la ce o fi?
- 7Ce se intampla cu mine?
- 20emotii puternice si tremuraturi
- 3Probleme stomac - demoralizare
- 3durere stomac si spate?
- 3dureri groaznice de stomac
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 6Frica de singuratate!
- 200Spasme musculare si tremuraturi
- 3de la un timp am inceput sa tremur rau
- 3reteta corecta?
- 14Regim gastrita: ce sa mananc si ce nu?
- 0Dureri stomac de durata
- 0tensiune arteriala
- 9dupa o perioada f. stresanta, am probleme cu tensiunea
- 2Tensiune mare
- 1dupa ce mananc ma simt rau
- 5Durere de stomac
- 5Un sfat - tremor al corpului, tresar, amețeala
Mai multe informații despre: Tensiunea arteriala Tremuraturile durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Tremorul esential, familial sau benign
- Hipertensiunea portala
- Hipotensiunea arteriala
- Hipertensiunea arteriala (HTA)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Hipertensiunea arteriala maligna
- Tensiunea arteriala oscilanta
- Hipertensiunea arteriala la copil
- Tremuraturile - tremuratul mainilor
- Tremuraturi
- Durere de stomac