Dureri de stomac si greturi din cauza anxietatii?
Buna. Numele meu este Cristina si am intrat pe acest site pentru a gasi raspunsuri pentru a-mi ajuta sotul. Inca nu a fost la un medic tocmai din cauza fricii. Pentru el calatoriile sunt un chin. Cand merge cu masina sau autobuzul are senzatia ca si cum vreo mancare nu i-ar fi picat bine la stomac, are greturi trebuie sa mearga neaparat la toaleta. Cand asteptam o data autobuzul, doar gandul ca trebuie sa vina autobuzul l-a facut sa se simta rau si sa mearga la toaleta neaparat stiind ca risca sa il piarda. Va scriu acum in speranta ca ma puteti ajuta, sa stiu daca exista un tratament pentru ca el mi-a zis ca nu va mai scapa niciodata de acest chin. Acum trebuia sa mearga sa se angajeze si sa faca naveta cam o ora cu autobuzul. Din cauza acestei 'boli'a ratat locul de munca deoarece nu poate sa faca naveta pentru ca trebuie sa roage soferul sa se opreasca din 5 in 5 minute ca sa mearga la toaleta. Exista vreun tratament pentru asa ceva? La ce medic trebuie sa mearga, psiholog, neurolog?
5 comentarii
Numai la masini are aceste simptome sau si la tren/avion? Daca e vorba numai de masini, s-ar putea sa aiba dreptate si sa nu existe tratament. Totusi, incercati la un medic; medicul de familie daca e bun, va va directiona unde trebuie.
Cu avionul nu a calatorit dar si la trenuri are probleme. Cand am facut un drum de 10 ore cu InterCity cred ca a mers de vreo 10 ori la toaleta. Si cand eram odata prin Arad a trebuit sa mearga de 3 ori la toaleta in 2 ore. Pateste asta de cate ori pleaca de acasa undeva.
Atunci, s-ar putea sa fie pe fond psihic. Insistati sa mearga la medic, nu-l lasati asa si convingeti-l ca nu are de ce sa-i fie teama si nici rusine. Succes!!!
Multumesc foarte mult pentru sfaturi. Voi tine cont de ele.
Exista tratament psihiatric ce se poate lua inainte de a pleca la drum. Am mai avut o pacienta cu probleme similare si s-au rezolvat cu destula usurinta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere de stomac si stare de greata
- 10cum ne pastram speranta?
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 3cum scap de o obsesie care mi-a provocat anxietate si depresie?
- 5Anxietate! Mi-e atat de frica sa merg si pana la medic din cauza ei!
- 8Stare de anxietate, frica, panica
- 3Atac de panica sau Anxietatea
- 5depresie, anxietate.
- 4Anxietate generalizata, metode de tratament, usile marcate cu exit
- 2mancarime anala, dureri stomac
- 17Am nevoie de ajutor - de cand lucrez intr-o clinica de stomatologie am devenit paranoica si fricoasa
- 10Anxietate si instabilitate psihica
- 4„exerciţii imaginare”
- 2ekg modificat
- 1tahicardie sinusala
- 15Anxietate
- 4Atacuri de panica / anxietate generalizata
- 2Durere de stomac dupa ce mananc dulce
- 5Anxietate dupa covid
- 2Anxietate severa
Mai multe informații despre: Anxietatea durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: