ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac

Buna, rog sa ma consultatii, la moment nu am posibilitate sa merg la vreun medic!
Am 50ani, nu am avut ciclu de aproximativ 3 luni, apoi incepuse a fost groznic, nu tin minte sa ma mai simtit asa.+ la toate astea am de 3 saptamini slabaciuni puternice, nnu am putere sa lucrez, adica fac.pauze 10 min la 30-60min, o zi masimt bine apoi iar rau. Si mereu am senzatia de parca am un nod in stomac si de parca miar incurca sa rasuflu uneori.ultemele zile simt un gust de amaraciune mereu in git. atentionez, am avut o stare de shoc, am fost foarte ingrijorata o bucata de.timp inainte de a mi se.incepe toate.acestea probleme.
Sper ca voi merge la un medic doar peste 2saptaminii.
Ms mult:(
Am 50ani, nu am avut ciclu de aproximativ 3 luni, apoi incepuse a fost groznic, nu tin minte sa ma mai simtit asa.+ la toate astea am de 3 saptamini slabaciuni puternice, nnu am putere sa lucrez, adica fac.pauze 10 min la 30-60min, o zi masimt bine apoi iar rau. Si mereu am senzatia de parca am un nod in stomac si de parca miar incurca sa rasuflu uneori.ultemele zile simt un gust de amaraciune mereu in git. atentionez, am avut o stare de shoc, am fost foarte ingrijorata o bucata de.timp inainte de a mi se.incepe toate.acestea probleme.
Sper ca voi merge la un medic doar peste 2saptaminii.
Ms mult:(
3 comentarii

Nu se intelege exact. Menstruatia a revenit sau nu ?

A revenit, dar oricum in continuare ma simt rau. in cele maii dese cazuri ma sit rau de dimineata pin la masa, adica imi apar puterile energia..cu stomacu mai binishor, citeodaa si pofta de mincare apare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Am o stare de rau generala, mai tot timpul obosit, fara energie
- 6am luat un test si a iesit negativ, iar ciclul continua sa intarzie
- 1melleva 35...intarzirea menstruatiei
- 6o posibila sarcina?
- 5intarziere menstruatie, care e posibilitatea sa raman insarcinata?
- 5De ce intarzie menstruatia?
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 0roaccutane se poate lua cu un pansament gastric?
- 1durere îngrozitoare de stomac
- 0Sarcina?
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 8Sunt gravida?
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 0Intarziere ciclu
- 1Întârzierea menstruației!
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 4Dureri spate, nu-mi pot tine gatul drept, dureriarticulatii, gangli limf submaxilar. Ajutor
Mai multe informații despre: slabiciunea musculara intarzierea menstruatiei durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: