Mirosul gurii
De cateva zile imi miroase gura, imi tot vine sa elimin gazele din stomac, daca dorm pe partea dreapta imi vine un gust ciudat in gura. Uneori ma doare la intrarea in stomac, alteori ma doare prin tot stomacul.
6 comentarii
Este reflux gastroesofagian.. din cauza aciditatii prea mari din stomac. Acidul urca spre esofag, cavitatea bucala. Sunt pastile care ajuta la reducerea cantitatii de acid..inhibitori ai pompei de protoni..cum ar fi controloc
Buna. Eu am uneori ragaieli, nu cu stare de voma..Am observat ca limba, de la jumate incolo e alba de ceva timp(candida nu am pt ca ar fi iesit si la analizele de gineco, antibiotice nu am luat de ceva timp). De asemenea, dimineata cand scuip, observ o secretie galbena.
.Pot fi legate de stomac aceste simptome?
.Pot fi legate de stomac aceste simptome?
Am luat de cateva ori controloc si motilium, insa nu.mi s a parut ca ar face mare diferenta. Carii nu mai am..insa port aparat dentar..
Controlocul se ia regulat..nu doar cand te deranjeaza. Se ia cu 15 minute inainte de masa de 1 sau 3 ori pe zi..depinde de afectiune. La gastrita se ia 1 pe zi. Si chestia alba de pe limba arata o limba incarcata..poate fi si din cauza refluxului. Daca vrei iti poti face un exudat faringian ca sa fi sigur ca nu ai o infectie. Si la purtarea unui aparat dentar igiena cavitatii bucale e un pic mai greu de intretinut.. e bine sa mai faci cate un periaj la cabinet.. daca porti aparatul o perioada lunga de timp.
Da, fac detartraj si periaj, folosesc irigator bucal, apa de gura, exudat am facut acum ceva timp si nu iesise nimic..
Sunteti medic gastroenterolog? As mai avea o intrebare..
Sunteti medic gastroenterolog? As mai avea o intrebare..
Nu sunt medic. Sunt asistenta. Daca stiu va raspund.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ragaieli tot timpul si eliminare gaze
- 3gaze pe colon - cum scap de ele?
- 5gastrita? dati-mi o parere!
- 2dureri de stomac si voma
- 3miros neplacut dimineata
- 3Dureri de stomac si discomfort
- 5dureri stomac de cam 5 zile
- 0Durere la stomac
- 1Dureri cumplite de stomac
- 2arsuri la stomac, dureri si voma
- 3Problema molar - trebuie extractie?
- 7Respiratie urat mirositoare
- 1probleme la colon
- 6Enterocolita, febra si crampele la stomac sunt de nesuportat
- 0O înțepătură in stomac, acum doar dureri.
- 2Durere de stomac, pliurile din stomac ingrosate
- 0Stomac
- 2Durere de stomac dupa ce mananc dulce
- 2Gastrită Va rog un răspuns
Mai multe informații despre: Halena Gazele intestinale durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: