probleme cu o fisura anala, va rog un sfat..

37 comentarii 1 2
0
03-02-2016, ora 12:13
ilona46
Nu este medic/terapeut
ilona46
nu am auzit de tratament cu mese..fiecare persoana se trateaza in felul ei..eu am scris mai sus de operatie.problema este ca acest tratament " pe moment" nu dureaza o vesnicie..asa am patit si eu.dupa 40 ani de chin, creme, unguente, tratamente, medici, tot la operatie clasica am ajuns fiindca fisura, dupa 6 luni de singerare f.f.puternica, nu s-a mai vindecat..este greu dupa, postoperator, fiindca nimeni nu-ti spune ce sa faci..igiena extraordinara, o luna numai mincare lichida, totul swub forma de pasta, dat prin blender..de folosit ulei de parafina pt. constipatie..in prima luna punem in orice mincare cite o lingura, apoi cite o lingura dimineata si una la culcare...
boala f.f.grea si periculoasa.
0
03-02-2016, ora 12:27
Rusen
Nu este medic/terapeut
Rusen
Eu nu ma tratez in felul meu, ma tratez dupa recomandarea medicului. As fi vrut doar sa stiu daca s mai urmat cineva acest tratament pentru ca eu nu l suport. Nu am fisurile de mult timp. M am operat de hemoroizi interni la un doctor fără experienţa si dupa aceea am mers la un alt medic si mi a descoperit fisurile anale. Erau in jur de 5 -6 fisuri. Dupa doua saptamâni de tratament am rămas cu doua. Am foarte mare frica de operatie pt ca am trecut prin dureri groaznice si de aceea as fi vrut sa stiu părerile voastre de aici. Mulţumesc mult
0
06-02-2016, ora 18:33
ilona46
Nu este medic/terapeut
ilona46
Rusen, eu care sunt operata de 2 luni, nu ma simt bine, tot singerez f.mult la defecatie, am dureri grozava, cred de la operatie.
nu stiu, cu mesa in fund nu am auzit..dar, nu cred ca ar fi ceva rau, in fond acea mesa o vei imbiba cu medicament, nu? ce poate fi rau, esti sigur ca sta rana cu medicament pe ea.incearca macar odata, dar sa ne scrii si noua ce faci, poate e o metoda buna. s-o folosim si noi.bine la mine nu-i cazul, nu se poate umbla in anus, gaurica e cit un creion de mica, nu se dilata pina nu se vindeca operatia, citeva luni probabil...
oricum, incearca orice numai sa nu ajungi la operatie clasica, e grea tare..
mai comunicam aici ce facem fiecare, e interesant de stiut..
0
11-02-2016, ora 11:55
ilona46
Nu este medic/terapeut
ilona46
Rusen, ce medicament ai folosit pt.tratarea fisurii anale?
0
11-05-2016, ora 22:03
Ceaurel
Nu este medic/terapeut
Ceaurel
Sall la toti...si eu am probleme...sa va spun cum se manifesta: 1-in primul rand ies cu scaunul la 3...4...5 zile chiar si o saptamana si mananc orice si de 2 ori pe zi...trei cateodata...beau si cafea zilnic.2-pot iesi cu scaunul moale sau tare ca tot am dureri:ma ustura si ma doare burta timp de vreo 6 ore..chiar si mai mult...un cosmar...asa patesc dupa fiecare scaun.va rog cei care treceti prin aceleasi dureri sau care ati avut si stiti vreun tratament ceva lasati un mesaj aici sau pe mail...va multumesc si multa sanatate.
0
04-07-2017, ora 11:26
jjohn
Nu este medic/terapeut
jjohn
Ptr. Rusen,
Si eu am acceasi problema. Tot mesa cu creme m-a pus doctorul sa folosesc dar, la fel ca tine, ma jeneaza de mor si unde mai pui ca ma chinui o juma de ora pana bag mesa inauntru. Daca reusesti sa pui mesa mai usor te rog sa-mi spui si mie cum faci. Sanatate iti doresc!
0
19-09-2017, ora 08:07
dan ro
Nu este medic/terapeut
dan ro
am o fisura si am facut bai la sezut cu ceai de marul lupului, coada calului, pelin, galbenele si cel mai important este frunza de nuc cate 5, 6 frunze tocate marunt, fiert 5 min si lasat 15 min sa se linisteasca totul intr-un litru de apa, se toarna intr-un lighean mare strecurat si se adauga apa pima este caldutut se sta cate 20 min de 2 ori pe zi si se unge in anus cu unguent cicatridina de 4, 5 ori pe zi cu manusa in mana sa nu va raniti. in 2 trei zile se simte efectul. nu am crezut ca se poate vandeca repede.se mai bea ceai de frunze de nuc cate 2 cani pe zi, luat de la farmacie, cate o lingurita de frunze la cana se lasa la infuzat 5 min si se strecoara imediat. spor la treaba!
Adaugă un comentariu / răspuns
37 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: