Usturimi anale groaznice/Fisuri, Hemoroizi

26-10-2019
Miha33@
Nu este medic/terapeut
Miha33@
Imi pare rau ca deschid acest topic, dar sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.Ma confrunt de cativa ani cu hemoroizi interni.Dar de 2 luni am avut o constipatie groaznica si m-am ales cu o fisura urata care numai trece cu nimic, am incercat toate supozitoarele, si cremele de pe piata.Azi am ajuns la o clinca proctologica dupa ce am fost de cateva ori prin spitale avand hemoglobina ff mica pt ca pierd sange.Ideea este ca la aceasta clinica mi-a dat sa fac dilatati anale si creme zicandu-mi ca am sfincterul ff încordat, dar nu le pot face acele dilatati deloc, ca am niste usturimi groaznice.Ati trecu prin asa ceva, stiti vre-o solutie???Sa scap de usturimi ?
2 comentarii
0
29-10-2019, ora 03:28
razvandinu29
Nu este medic/terapeut
razvandinu29
Miha nu trebuie sa iti fie rusine.eu am fost operat de hemoroizi externi acum o luna jumate.eu zic sa te duci la urgente in orasul tau...poate cunosti pe cineva care cunoaste un doctor si altfel esti tratat...dar psna la urma nu conteaza...du te la urgente numai sta cu durerile
.nu iti mai fie rusine
Sanatate
0
29-10-2019, ora 07:19
Miha33@
Nu este medic/terapeut
Miha33@
Ms Razvan,
Nu e vb de rusine cat e vb de frica la mn, din cauza frici ma chinui asa.Stiu ca operatia de hemorizi e groaznica, tocmai de asta am tot incercat sa o evit cat am putut, dar la mn deja se agraveaza tot mai rau.Si nu cunosc pe nimeni asta e ideea, din cauza doctorilor de la noi m-am îmbolnăvit si fac atacuri de panica, imi e frica sa intru in spitale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •