Durere și sângerări anale

19-06-2023
Andreion
Nu este medic/terapeut
Andreion
Buna ziua, am vârstă de 29 de ani și am aceasta problema de mai multi ani care apare și dispare de la sine. Dar în ultima luna nu a mai dispărut. Am aproape constant o durere/usturime anală, mai ales atunci când stau in fund. Țin să menționez că la fiecare scaun mă doare foarte tare (se simte ca o coaja aproape în exterior care se rupe de fiecare data când încerc să ies) și urmat de sângerări, dar nu mereu. Atunci când sângerez poate sa se vadă doar pe hârtie sau in vasul wcului câteodată puțin sau foarte foarte mult, ca de exemplu astăzi era aproape doar sânge în loc de apa in vas. Culoarea sângelui este roșu deschis, sânge proaspăt. In fund (anus) simt spre exterior una sau mai multe umflături, gâlme. Durere o simt spre exterior, adică mai pe scurt o simt ca o rana in exterior și la care se rupe coaja de pe ea de fiecare dată când încerc să ies. Folosesc creme de hemoroizi/rupturi anale de interior/exterior dar pare să nu aibă rezultate. Ce credeți că poate să fie? Poate sa fie ceva grav precum cancerul, etc.? Știu ca o să-mi recomandați să merg la un doctor, dar aștept și părerea dumneavoastră.
3 comentarii
0
19-06-2023, ora 21:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Consult Proctolog, Medicina interna.
Local crema de tataneasa, 6 lei, plafar.
0
20-06-2023, ora 09:12
Andreion
Nu este medic/terapeut
Andreion
Vreau sa mai adaug că astăzi nu am reușit să ies deloc dar în schimb auzeam picături în wc, când m-am uitat din nou apa era roșie, sânge proaspăt roșu deschis și asta fără să ies deloc.
0
20-06-2023, ora 09:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Colonoscopie ati facut?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar hemoroizii?
  • Dacă stai mult pe toaletă faci hemoroizi?
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •