Fisură anala sau altceva? Va rog un sfat!

04-01-2022
Andra1999
Nu este medic/terapeut
Andra1999
Buna seara si la multi ani! Cum mereu cand am avut probleme, am apelat la voi ca primă varianta, o voi face si de aceasta data.
In perioadă sărbătorilor mâncand foarte multe prostii, am observat sânge pe hârtia igienică, sangele era rosu, in cantitate mica, proaspăt + niște mucus sau nu stiu cum sa l numesc ( ca atunci cand as fi mâncat rosii ). Azi am avut scaun de 3 ori ( normal ca aspect ), când mănânc lichide ( ieri si azi ciorba, elimin foarte usor). Ieri a fost cam închis la culoare( un maro inchis), azi este maro normal pare-se..
Am fost foarte constipata in ultima perioada si am "eliminat" greu, flatulenta este putin mai accentuată si ea, m-am speriat foarte foarte tare, nu am alte simptome, simt putina "usturime" pe canalul anal. Bănuiesc că am rămas cu o sensibilitate sau o fisură in urma unui sex anal care a durat foarte putin ( la insistențele sotului)..In toamna am fost operată la un san si mi s-au facut toate analizele, inclusiv toti markerii tumorali, au ieșit perfect toate. Nu am antecedente de cancer in familie, si am 23 de ani. As vrea sa ma liniștesc si pana ajung la medic având în vedere și perioada aceasta..
Multumesc frumos! Un an nou minunat!
1 comentarii
0
16-01-2022, ora 12:11
Ionuț0108
Nu este medic/terapeut
Ionuț0108
SALUT. Ai fost la medic ? Ce a zis ? Și eu am ca tine și am fost la proctolog și am făcut anuscopie. Mi a zis că mi s-a inflamat mucoasa de la anus din cauza scaunelor dese. Eu am o problema pe sistem nervos și ies des la wc...și uneori snagerez și am și mucus. Și a zis că din cauza scaunelor dese am făcut Anorectită.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge pe hârtia igienică - când apare sânge în scaun?
  • Dacă stai mult pe toaletă faci hemoroizi?
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •