Remediu hemoroizi si fisuri anale

Solutia mea pentru hemoroizi si fisuri anale dupa nastere, este urmatoarea:
1. Mamaliga sarata in loc de paine si multe alte fibre alimentare, legume, fructe, ovaz.
2. Un pahar de apa dimineata pe stomacul gol si mai stam intinsi in pat 20 de min pentru a-si face efectul.
3. Crema de galbene Krauterhof (catena). Se aplica intern si extern. Amelioreaza simptomele si ajuta la eliminarea scaunului prin lubrifiere daca o aplicati si inainte de a avea un scaun.
4. Pozitie in genunchi si sprijinit pe coate. M-a ajutat foarte mult si reduce considerabil durerea. Ajunsesem sa stau chiar si cate 2 ore pe zi in aceasta pozitie.
5. Bai de sezut cu bicarbonat de sodiu
6. Cura cu inulina din cicoare in caz de constipatie. Se amesteca intr-un pahar cu apa o lingura de inulina si eu recomand sa fie servita pe stomacul gol.
7. Beti doi litrii de apa zilnic
1. Mamaliga sarata in loc de paine si multe alte fibre alimentare, legume, fructe, ovaz.
2. Un pahar de apa dimineata pe stomacul gol si mai stam intinsi in pat 20 de min pentru a-si face efectul.
3. Crema de galbene Krauterhof (catena). Se aplica intern si extern. Amelioreaza simptomele si ajuta la eliminarea scaunului prin lubrifiere daca o aplicati si inainte de a avea un scaun.
4. Pozitie in genunchi si sprijinit pe coate. M-a ajutat foarte mult si reduce considerabil durerea. Ajunsesem sa stau chiar si cate 2 ore pe zi in aceasta pozitie.
5. Bai de sezut cu bicarbonat de sodiu
6. Cura cu inulina din cicoare in caz de constipatie. Se amesteca intr-un pahar cu apa o lingura de inulina si eu recomand sa fie servita pe stomacul gol.
7. Beti doi litrii de apa zilnic
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37probleme cu o fisura anala, va rog un sfat..
- 1Tratamente naturiste curative pentru hemoroizi interni si externi
- 5Hemoroizi externi
- 6Hemoroizi.. ce manacam?
- 0hemoroizi fisuri anale-au ca urmare iesirea unor bilute cat un purece din anus??
- 8Fisura anala si hemoroizii se vindeca fara operatie !
- 0fisura anala plus hemoroizi! complicatii
- 2Hemoroizi?
- 3Hemoroizi grad 3
- 2Problema hemoroizi
- 1Fisura anala
- 0Tratament Hemoroizi
- 1Toaleta moderna cauza pt. hemoroizi, constipatie si alte boli digestive
- 7Hemoroizi - Credeti ca mai pot face ceva daca imi schimb stilul de viata?
- 1mancarime si un junghi timp de cateva minute dupa operatie hemoroizi
- 2Hemoroizi externi/ tratament hemoroizi
- 14Hemoroizi mixti gr.2/ Polip anal. / SCI / Sigmoidita spastica.
- 4Nu comandati RECTIN
- 5Cum se poate vindeca fisura anala?
Mai multe informații despre: Fisurile anale tratament pentru hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: