Fisura anala cronica infectata cu skin tag
Va salut, diagnosticul a fost fisura anala cronica infectata cu skin tag, am facut vineri operația pe 23apr la ProctoClinic dr Bouaru Ovidiu - fulguratie cu radiofrecventa si injectarea de toxina botulinica..nu stiu daca a mai avut cineva asa asemănător vroiam sa știu cat dureaza recuperarea, daca mai poate sa reapara..totusi in timpul scaunului nu ma mai ustura asa tare ca inainte, doar in prima zi a usturat si a sângerat puțin, dar ma ustura dupa toaleta, nu pot sta nici pe scaun, pana seara cel puțin, apoi e mai ok, banuiesc ca pana se cicatrizeaza acolo nu scap de usturime, o sa se vindece după 2 sapt oare?
6 comentarii
update: la 2 sapt de la operație am fost la control, se pare ca am o alta fisura din păcate si d-aia ma tot ustura :(
se poate sa îmi dea cineva un regim anume sa am scaun cat mai moale, am tot mancat fructe, legume fierte, supe de legume, oua fierte moi, fulgi de ovaz, seara cate o lingurita de ulei de parafina...nu inteleg unde greșesc sau s-a sensibilizat zona acolo de se tot rupe..va rog
se poate sa îmi dea cineva un regim anume sa am scaun cat mai moale, am tot mancat fructe, legume fierte, supe de legume, oua fierte moi, fulgi de ovaz, seara cate o lingurita de ulei de parafina...nu inteleg unde greșesc sau s-a sensibilizat zona acolo de se tot rupe..va rog
cautati-l pe dl Ilie Abramiuc, are o crema ce face minuni. o recomand fara ezitare
Update: au trecut 2 luni deja de la prima injecție și aceleași simptome, ieri am făcut și a doua injecție botulinica, o sa încerc și la alta clinica, Mediproct poate, sa aflu alta părere de ce nu îmi trece..din pacate poate am eu ghinion sau nu sunt medicii buni sau nu știu, ca am cheltuit și o grămadă de bani pana acum fără niciun rezultat...
Buna seara, tocmai am fost si eu la dr Bouaru Ovidiu si mi a pus acelasi diagnostic:fisura anala cronica infectata cu skin tag. Mi a dat o crema si peste 2 sapt inapoi la control... Ideea este că mi a vorbit si despre injectarea de toxina botulinica. Credeti ca asta e procedura standard sau nu ajuta la nimic? Am vazut ca dvs ati spus ca vreti sa mergeti si la alte clinici, ati rezolvat ceva? Mulțumesc, ast rasp !
Bună ziua d-na Flory880! Sotul meu s-a chinuit 3 ani cu o fisura anala. A încercat creme peste creme, supozitoare, injectare cu toxina botulinica, toate în zadar. Pana un dr ne-a recomandat un unguent care spre surprinderea noastră a rezolvat problema imedita. Este pe baza de nitroglicerina si alți compuși care ajuta la relaxarea sfincterului astfel zona aceea nu mai sta in tensiune si fisura se vindeca imediat. Din păcate în România nu găseșto asa ceva. Am procurat o foarte greu din străinătate. Rectogesic se numește. Dar va pot ajuta sa faceți rost de ea dacă doriți. A mai fost recomandata. Zi frumoasa!
Buna ziua, fisura a revenit din pacate... Cum pot lua legatura cu dvs sa achizitionez unguentul? Va las mailul meu. Multumesc anticipat!
florentinasintion@gmail.com
florentinasintion@gmail.com
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dupa constipatie a ramas cu fisuri anale?
- 4fisura anala, constipatie foarte repede
- 3este dureroasa operatia pt fisuri anale?
- 13fisura anala
- 6fisura anala
- 9Durere in partea dreapta abdominala
- 4hemoroizi si fisuri anale
- 4Urgent - Cum pot scapa de operatie de fisura anala?
- 2Fisura anala !!!!! Rog AJUTOR !
- 10fisura anala, rog un medic sa-mi raspunda
- 0hemoroizi fisuri anale-au ca urmare iesirea unor bilute cat un purece din anus??
- 2Detralex 500 mg constipa?
- 7Hemoroizi - Credeti ca mai pot face ceva daca imi schimb stilul de viata?
- 4Fisura Anala
- 0Remediu hemoroizi si fisuri anale
- 1Fisură anala sau altceva? Va rog un sfat!
- 5Cum se poate vindeca fisura anala?
- 5Fisura anală
Mai multe informații despre: Fisurile anale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: