Iritatie intre fese

06-04-2014
denisa260588
Nu este medic/terapeut
denisa260588
Buna ziua. Am nevoie si eu de niste sfaturi de la dvs. Am avut o fisură anala si am folosit un unguent pe baza de nidoflor, mentol, oxid de zinc... Mi.a trecut fisura, nu mai ám probleme cu scaunul, cu dureri, dar acum am o iritatie puternica in jurul anusului, de culoare rosu movuliu, nu e dureroasa, dar e incomoda ca si cand m.as fi oparit. Imi puteti spune ce s.a putut intampla si ce as putea folosi ca remediu? Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs. O zi buna!
6 comentarii
0
08-04-2014, ora 09:49
denisa260588
Nu este medic/terapeut
denisa260588
Buna ziua! De ce nu ne raspundeti la intrebari? Am nevoie de sfatul dvs. Va rog sa ne acordati putiba atentie! O zi buna si ast ún rasp curand!
0
08-04-2014, ora 13:12
Frasia
Nu este medic/terapeut
Frasia
Cine ti-a spus ca e fisura anala?
Medicatia ti-a dat-o medicul?
0
08-04-2014, ora 13:56
denisa260588
Nu este medic/terapeut
denisa260588
Unguentul este dat de un medic chirurg care l.a tratat si p tatal meu cu múlti ani in irma, evitand operatia. Pb la mine acum este iritatia asta. Ce as putea face sa scap?
0
10-04-2014, ora 13:02
Frasia
Nu este medic/terapeut
Frasia
BAI CALDUTE DE SEZUT din galbenele sau musetel.Unguient de galbenele simplu sau cu propolis.
0
25-04-2014, ora 21:22
gabiru
Nu este medic/terapeut
gabiru
Buna! incearca cu Actovegin 20% gel, aceeasi problema am avut si eu, cu acest gel iti trece.In urma unei operatii am ramas cu o sensibilitatae in aceasta zona(uneori am senzatia ca m-am oparit), doctorul mi-a recomandat acest gel dar dupa o igiena riguroasa cu sapun pt copii.Multa sanatate!
0
15-05-2014, ora 09:13
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Indicat ar fi sa va indreptati catre medicul de familie care in urma unei consultatii va poate indruma catre o anumita specialitate sau eventual va poate ajuta chiar el, dar este necesara o consultatie deoarece sunt necesare mai multe detalii si informatii pentru un diagnostic ferm.

O zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: