Iritatie intre fese
Buna ziua. Am nevoie si eu de niste sfaturi de la dvs. Am avut o fisură anala si am folosit un unguent pe baza de nidoflor, mentol, oxid de zinc... Mi.a trecut fisura, nu mai ám probleme cu scaunul, cu dureri, dar acum am o iritatie puternica in jurul anusului, de culoare rosu movuliu, nu e dureroasa, dar e incomoda ca si cand m.as fi oparit. Imi puteti spune ce s.a putut intampla si ce as putea folosi ca remediu? Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs. O zi buna!
6 comentarii
Buna ziua! De ce nu ne raspundeti la intrebari? Am nevoie de sfatul dvs. Va rog sa ne acordati putiba atentie! O zi buna si ast ún rasp curand!
Cine ti-a spus ca e fisura anala?
Medicatia ti-a dat-o medicul?
Medicatia ti-a dat-o medicul?
Unguentul este dat de un medic chirurg care l.a tratat si p tatal meu cu múlti ani in irma, evitand operatia. Pb la mine acum este iritatia asta. Ce as putea face sa scap?
BAI CALDUTE DE SEZUT din galbenele sau musetel.Unguient de galbenele simplu sau cu propolis.
Buna! incearca cu Actovegin 20% gel, aceeasi problema am avut si eu, cu acest gel iti trece.In urma unei operatii am ramas cu o sensibilitatae in aceasta zona(uneori am senzatia ca m-am oparit), doctorul mi-a recomandat acest gel dar dupa o igiena riguroasa cu sapun pt copii.Multa sanatate!
Buna ziua,
Indicat ar fi sa va indreptati catre medicul de familie care in urma unei consultatii va poate indruma catre o anumita specialitate sau eventual va poate ajuta chiar el, dar este necesara o consultatie deoarece sunt necesare mai multe detalii si informatii pentru un diagnostic ferm.
O zi placuta!
Indicat ar fi sa va indreptati catre medicul de familie care in urma unei consultatii va poate indruma catre o anumita specialitate sau eventual va poate ajuta chiar el, dar este necesara o consultatie deoarece sunt necesare mai multe detalii si informatii pentru un diagnostic ferm.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1senzatie de mancarime si arsura in zona anala
- 2fisuri anale?
- 3P. officinalis - în tratam. hemoroizilor şi fisurilor anale
- 4fisura anala, constipatie foarte repede
- 6umflaturi in zona anala si pe limba
- 13fisura anala
- 17o problema mai ciudata
- 4durere de fundic
- 0fisura anala sau altceva mai grav? help!
- 26carcinom scuamos cheratinizant moderat doferentiat G2
- 1usturime anala
- 2Fisura anala !!!!! Rog AJUTOR !
- 3basici in zona genitala si pe pielea extremitatilor inferioare
- 7Hemoroizi - Credeti ca mai pot face ceva daca imi schimb stilul de viata?
- 2Usturimi anale groaznice/Fisuri, Hemoroizi
- 0Fisuri analea la un copil de 2 ani
- 5Cum se poate vindeca fisura anala?
- 5Fisura anală
Mai multe informații despre: Fisurile anale iritatia in zona anala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: